Wil jij ervaren hoe het is om ‘echt’ in de cloud te zijn? Tot 31 december 2018 maak je bij FoodQloud kans op 1 van de 5 indoor Sky-Dive ervaringen in Utrecht of Roosendaal. Registreer je voor een webinar en doe mee aan de actie.

De cloud in
Waar heb je nu mee te maken? Servers, maatwerk, interfaces, upgrades, her-implementaties en veel teveel FTE op IT om alles te onderhouden? Dat kan makkelijker en goedkoper. Ervaar hoe het is om je bedrijfsprocessen vanuit de cloud te managen en voel hetzelfde vrije gevoel als bij een Sky-Dive ervaring.

Hoe kun je meedoen?
Volg het FoodQloud webinar, op een door jou gewenst moment, en je komt in aanmerking voor één van deze prijzen. Middels het formulier onderaan de pagina kun je je registreren. Uit alle inschrijvingen loten we de 5 winnaars. In de eerste week van 2019 maken we de winnaars bekend.

Wat is FoodQloud?
FoodQloud is een food specifieke cloud ERP, CRM en E-Commerce oplossing o.b.v. NetSuite. Ontwikkeld voor ambitieuze food bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap in hun groei. Organisaties die lean opereren en niets anders verwachten van hun bedrijfssoftware.

  • Geen grote investeringen vooraf in hardware, infrastructuur en software
  • Minimale IT-beheer & personeelskosten, aangezien alles in de cloud draait
  • Omvat ERP, CRM, BI, Supply Chain Management, e-Commerce / Webshop en POS functionaliteiten, kortom alles in één systeem
  • Ondersteunt typische food gerelateerde processen zoals financiële administratie, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, productieplanning, tracking & tracering, ingrediëntendeclaratie, kwaliteitscontrole, scanning & EDI
  • Automatische upgrades, ergo, uw systeem is altijd up-to-date & bevat de meest recente functionaliteiten & technische snufjes
  • Schaalbaar: groeit mee met de ontwikkeling van uw bedrijf, zowel qua aantal mensen als eventuele verdere uitbreidingen (tevens internationaal)
  • Simpele integratie met andere voor uw bedrijf relevante IT-systemen
  • Makkelijk aanpasbaar aan eventuele specifieke bedrijfsprocesvereisten
  • Geïmplementeerd door consultants van Quistor, mensen die uw taal spreken en vele jaren ervaring hebben met implementeren van bedrijfssoftware in de voedingsmiddelen industrie

Voor wie is deze actie bedoeld?
Deze actie is bedoeld voor alle producerende en/of handelende MKB-voedingsmiddelenbedrijven in Nederland en België die zich serieus willen verdiepen in de mogelijkheden van cloud bedrijfssoftware.

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om het webinar in te plannen.

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.