Bijna klaar of net afgestudeerd? Dan kun je waarschijnlijk niet wachten om al die kennis toe te gaan passen en je verder te ontwikkelen als professional binnen de food branche. Quistor FoodQloud biedt je deze kans in een internationale setting.

Mijn naam is Tanja Verhagen, junior consultant bij FoodQloud en ik vertel jullie graag wat meer over wat we doen. Na het afronden van mijn studie Food en Business aan de HAN kwam ik redelijk snel bij FoodQloud terecht en dit bleek perfect aan te sluiten bij mijn vooropleiding en ambities.

Wat doet Quistor FoodQloud?

Wij ondersteunen ambitieuze internationale food bedrijven met het nemen van de volgende stap in hun groeiproces. Of het nu start-ups zijn die zich richten op revolutionaire bio-organische food concepten, foodies die agent wordt van een fair trade concept, kosten-efficiency gedreven entrepreneurs die investeren in de principes van SMART industry, gevestigde namen die besluiten om ook rechtstreeks aan consumenten te gaan leveren via een webshop of producenten die zijn aanbod besluit uit te breiden met ready-to-eat concepten: wij faciliteren deze ambities door ze de juiste IT-tools en kennis aan te bieden.

Waarom zoeken we jou?

Onze voedingsmiddelenindustrie specifieke software is slechts het gereedschap. We zoeken professionals, zoals jij, die de voedingsmiddelenindustrie en haar behoeftes goed kennen. Jij kunt deze food bedrijven adviseren hoe ze de software het beste in kunnen zetten om hun ambities waar te maken. Je praat met de klanten, je verdiept je in hun bedrijfsprocessen en de benodigde ondersteuning vanuit de software. De klant wil een webshop, maar hoe kunnen ze dat het beste aanpakken? Jij bent degene die ze begeleidt, adviseert en de software-oplossing ook daadwerkelijk bij ze installeert.

Wat bieden we jou?

De kans om te opereren op het snijvlak van de modernste technologie en food. Met een jong informeel team pakken we internationale projecten aan en daarom zul je ook veel reizen. Het ene moment heb je een team-meeting in Malaga, dan zit je bij een klant in München, maar ik kom ook regelmatig in Barendrecht.

Je gaat heel veel leren over de bedrijfsprocessen van food bedrijven en bedrijfssoftware (ERP, CRM, WMS en Webshop). We bieden je de kans om aanvullende opleidingen te doen, regelmatig thuis te werken en de wereld te zien.

Reageren?

Dus heb je zin in een uitdagende, leerzame, internationale baan, feeling voor bedrijfsprocessen van internationale food bedrijven en wil je graag nieuwe kennis opdoen omtrent softwareprogramma’s dan ben je bij FoodQloud aan het goede adres!

Mocht je nog iets meer willen weten dan kun je contact met mij opnemen via tverhagen@quistor.com.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Tanja Verhagen