Op 11 september tonen we tijdens een webinar hoe NetSuite FoodQloud uw AGF-handel verder kan laten groeien. NetSuite FoodQloud is de perfecte volgende stap in de automatiseringsstrategie van kleine tot middelgrote AGF-handelaren. Het biedt uitgebreide standaard functionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing, CRM en partij administratie.

Daarnaast kun je AGF-specifieke functionaliteiten kiezen die voor jouw processen van belang zijn. Zo ontstaat een perfect op maat gesneden schaalbare oplossing op basis van de nieuwste cloud-technologieën, waarmee jouw organisatie eindelijk verder kan groeien.

WEBINAR FOODQLOUD AGF 11 SEPTEMBER VAN 14.00 UUR TOT 15.00 UUR

  • Kennismaking met Quistor, FoodQloud en NetSuite
  • NetSuite look & feel demo
  • NetSuite voor AGF-handelaren: partij administratie, inkoop, verkoop, kwaliteit, CRM, boekhouding, voorraad en loods

Schrijf u in door onderstaand formulier in te vullen. 

 Geen velden gevonden.


 


Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.