Op 11 september tonen we tijdens een live demo hoe NetSuite FoodQloud uw AGF-handel verder kan laten groeien. NetSuite FoodQloud is de perfecte volgende stap in de automatiseringsstrategie van kleine tot middelgrote AGF-handelaren. Het biedt uitgebreide standaard functionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing, HRM en partij administratie.

Daarnaast kun je AGF-specifieke functionaliteiten kiezen die voor jouw processen van belang zijn. Zo ontstaat een perfect op maat gesneden schaalbare oplossing op basis van de nieuwste cloud-technologieën, waarmee jouw organisatie eindelijk verder kan groeien.

PROGRAMMA FOODQLOUD AGF DEMO 11 SEPTEMBER 

13.30 uur Ontvangst met koffie en een Brabants worstenbroodje

14.00 uur Aanvang inhoudelijke programma

  • Kennismaking met Quistor, FoodQloud en NetSuite
  • NetSuite look & feel demo
  • NetSuite voor AGF-handelaren: partij administratie, inkoop, verkoop, kwaliteit, CRM, boekhouding, voorraad en loods

16.00 uur Afsluitende borrel

Schrijf u in door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u liever een webinar bijwonen? Geen probleem. Vraag deze aan door een mail te sturen naar fbolt@quistor.com

 


 


Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.