Human resource management

De basis HRM-mogelijkheden in NetSuite kunnen worden uitgebreid met de SuitePeople-module. Deze is er op gericht om je meest waardevolle bezit, de medewerkers, effectief te laten werken en hun motivatie en betrokkenheid te vergroten.

SuitePeople biedt de mogelijkheid om werknemersinformatie, sollicitanten, salarisadministratie, promoties, declaraties en afwijkende situaties (zoals compensaties) te stroomlijnen vanuit één applicatie. Daarnaast kunnen in dit systeem verlofaanvragen worden ingediend en uren worden geregistreerd (ook op projecten).

Managers en HR-professionals gebruiken in NetSuite organogrammen en mappen van werknemers om te navigeren en effectief te werken. Ook kan men vakantieschema’s en sollicitatieprocessen monitoren en bijsturen vanuit NetSuite.

Klik op de afbeelding om te vergroten

NetSuite SuitePeople biedt de volgende mogelijkheden:

NetSuite HRM

Wereldwijd bereik

Overal ter wereld op elk moment toegang tot uw personeelszaken. Middels HR-lokalisaties kun je wereldwijd opereren.

Wereldwijd bereik

Gebouwd op het wereldwijde platform, uitgebreid met HR-lokalisaties, zodat bedrijven wereldwijd het personeelsbestand kunnen beheren.

Role-based beveiliging

Geavanceerde rolgebaseerde beveiliging stelt leidinggevenden, managers, supervisors en werknemers in staat om zichzelf en hun teams te ondersteunen.

Unified access

Onderdeel van het uniforme gegevensmodel dat mensen in staat stelt informatie naadloos te rapporteren en te analyseren vanuit services, de werkvloer en het magazijn.

Universele gegevens

De SuitePeople module maakt persoonsgegevens binnen de hele organisatie beschikbaar. Zo werken alle afdelingen vanuit één leidende databron en hoeven gegevens nooit dubbel te worden ingevoerd.

Bekijk de video

Wat zijn de voordelen van SuitPeople (HRM)?

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

12 + 2 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties