Omni channel verkoop (SuiteCommerce)

Voor steeds meer voedingsmiddelenbedrijven wordt E-Commerce een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. De omni channel NetSuite module SuiteCommerce stelt bedrijven in staat om van los staande verkoopkanalen een geïntegreerde buyers-journey voor haar klanten op te stellen. Online in combinatie met offline. Voor B2C, B2B of een combinatie van beide.

De module verbindt E-Commerce en fysieke verkooppunten in winkels met order beheer, voorraadbeheer, marketing, boekhouding en klantenservice.

> Meer informatie

Klik op de afbeelding om te vergroten

Optimaliseer je klantcontacten en verhoog je omzet

NetSuite biedt de volgende functionaliteiten

E-Commerce

Trek meer bezoekers naar je website, zet kijkers in kopers om en verhoog je online omzet met een rijk flexibel E-Commerce platform wat inzetbaar is voor B2C, B2B of een combiantie van beide.

Alle gekoppelde financiele en logistieke transacties worden naadloos binnen dezelfde applicatie afgewerkt. Dit garandeert snelheid en zekerheid richting de klant en de interne organisatie.

Order management

Beheer orders die vanuit meerdere kanalen binnenkomen, zoals telefoon, online en winkel op één centrale locatie. Dankzij het real-time inzicht in de voorraad op alle locaties kunnen aankopen makkelijker worden gerealiseerd. Zo krijgt u tevreden klanten en verlaagt u de operationele kosten.

Point of sale

Verhoog de omzet van je fysieke verkooppunten door verkopers en klanten op locatie van rijkere digitale informatie te voorzien. Real-time voorraadinzicht, aanvullende productinformatie, alternatieven en mogelijkheden om producten te combineren.

Kassa-verkoop is ook volledig geïntegreerd in SuiteCommerce, zo heb je altijd een sluitende kas-situatie, welke in real-time wordt weergegeven in de boekhouding.

Productinformatie beheer

Consolideer en beheer alle gestructureerde en ongestructureerde productinformatie over alle kanalen heen op één locatie. Door productinformatie consistent door te voeren in alle kanalen en uitingen verhoog je de algehele gebruikerservaring, kom je betrouwbaar over, geef je een eenduidig beeld van je onderneming en verlaag je operationele kosten.

Commerce marketing

SuiteCommerce beschikt over een marketingplatform dat beschikbare data, zoals orders en productdetails gebruikt om geautomatiseerde persoonlijke campagnes op te zetten richting klanten. Campagnes die bijvoorbeeld gericht zijn op cross-sellen, up-sellen, het afronden van onvoltooide aankopen en loyaliteitsprogramma’s.

CRM

Beheer alle klantinformatie over kanalen en touchpoints heen op één centrale locatie. Zo krijg je een duidelijk overzicht van uw klantactiviteit. Leg alle voorkeuren, interacties en transacties vast, zodat u gerichte persoonlijke klantprofielen op kunt stellen. Hierdoor kunt u een consistente klantenservice aanbieden en persoonlijke marketing bedrijven met een hoge effectiviteit over alle kanalen.

Bekijk de video

Wat zijn de voordelen van de omni channel sales module SuitCommerce?

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

13 + 4 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties