Succesvolle snelle ERP implementaties starten met een sterk plan. Met de SuiteSuccess methodologie van NetSuite ben je verzekerd van een vliegende start en een ijzersterk resultaat.

SuiteSucces ERP implementatie:
Live binnen 3 tot 6 maanden

In welke branche binnen de food- en drankenindustrie je ook actief bent, wij weten wat je uitdagingen zijn. ERP software vervangen is een strategisch punt op uw agenda, maar de dagelijkse business moet ook door blijven draaien. Vanuit deze gedachte is het NetSuite SuiteSucces ERP implementatie plan tot stand gekomen.

SuiteSuccess is zowel een standaard product als -methode, dat ontwikkeld is om sectorspecifieke uitdagingen te tackelen. Het is een optelsom van meer dan 20 jaar aan best-practices qua implementaties, pre-configuraties, procesoptimalisaties, benadering en ondersteuning van de (eind)gebruikers en relevante KPI’s binnen food specifieke sectoren.

Het toepassen van SuiteSucces resulteert in snellere projecten, verbeterde toekomstbestendigheid, verhoging van de efficiency en flexibiliteit van uw bedrijf en algeheel succes voor de klant.

NETSUITE SUITESUCCESS

Je wilt je organisatie geen big bang scenario vanuit een lege applicatie aan doen. Om maanden onnodig werk te vermijden gaat NetSuite SuiteSucces van onderstaande vertrekpunten uit.

GEFASEERDE IMPLEMENTATIE

NetSuite is een modulair platform dat zich uitstekend leent om gefaseerd uit te rollen. We richten ons daarom niet op het perfect completeren van de wensenlijst in één dag, maar op het tackelen van business kritieke uitdagingen en het snel live gaan met een flexibel basis platform. Zo haal je sneller voordeel uit je investering, wennen je medewerkers alvast aan het platform en heb je een stabiele basis, waarin je gestructureerd verder kunt groeien. Zonder je medewerkers onnodig te belasten in een korte tijd. In een tweede en derde fase pakken we de overige gewenste punten aan.

demo foodqloud netsuite erp

PRE-CONFIGURED ERP

Je hoeft niet vanaf nul te beginnen. Start snel met een voor-geconfigureerde oplossing. Hierin zitten al out-of-the-box:

  • 14 vooraf ingerichte rollen
  • 14 standaard pre-geconfigureerde dashboards
  • 21 KPI score-cards
  • 250+ specifieke reports en searches
  • 25 op maat gemaakte UI forms
  • 3000+ uur aan sector specifieke configuratie

PARTNERS MET BRANCHE KENNIS

De voedingsindustrie is heel specifiek. En uw bedrijf is waarschijnlijk nog specifieker qua processen. Daarom is een ERP implementatie partner met branche kennis cruciaal voor een succesvol project. Onze consultants komen al decennia bij food en dranken bedrijven over de vloer voor automatiseringsvraagstukken. Ze kennen de noden van de specifieke sub branches en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software. Een echte partner die kan luisteren, adviseren en bovenal de mouwen opstroopt om u positief door het project te loodsen.

rollen netsuite out of the box

ERP IMPLEMENTATIE PROJECT TOOLING

We geloven in een persoonlijke aanpak, maar we komen niet onnodig vaak op locatie. Ook niet na de COVID-periode. Om toch effectieve communicatie en planning tijdens de implementatie te garanderen werken we online met onze klanten samen met een tweetal project tools. De combinatie van Teams en Smartsheets hebben we reeds vele malen toegepast bij (internationale) klantprojecten.

Een groeipad voor uw NetSuite applicatie

NetSuite is een schaalbare oplossing, welke meerder scenario’s biedt voor producerende en handelende food en beverage bedrijven. Onderstaand groeipad is een voorbeeld van de schaalbaarheid van de applicatie.