AGF-handel

Snel handelen met vertrouwen. Real-time inzicht in uw partijen en grip op financiële en logistieke stromen. NetSuite cloud ERP inclusief CRM, portals, cash & carry en E-Commerce.

AGF-specifiek, volledig in de cloud, snelle implementaties en automatische upgrades

NetSuite FoodQloud is de perfecte volgende stap in de automatiseringsstrategie van kleine tot middelgrote AGF-handelaren. Het biedt uitgebreide standaard functionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing, HRM en lichte productie (zoals ompakken en sorteren). Daarnaast kun je AGF-specifieke functionaliteiten kiezen die voor jouw processen van belang zijn. Zo ontstaat een perfect op maat gesneden schaalbare oplossing op basis van de nieuwste cloud-technologieën, waarmee jouw organisatie eindelijk verder kan groeien.

 

WAARIN VERSCHILT NETSUITE FOODQLOUD VAN LOKALE AGF-SOFTWARE AANBIEDERS?

 
  • NetSuite FoodQLoud is een volledig ERP-pakket in de cloud en niet alleen een verzameling van handelsfunctionaliteiten.
  • Mobiel gebruik: overal en altijd je applicatie binnen handbereik.
  • Continuïteit en doorontwikkeling van de applicatie: NetSuite heeft 40.000 klanten en 7.000 medewerkers wereldwijd. Daarnaast zijn er honderden NetSuite partners wereldwijd die input leveren voor de doorontwikkeling van de oplossing.
  • Geen afhankelijkheid van de partner: ben je, in het ergste geval, een NetSuite partner beu, dan kun je makkelijk naar een andere partner verhuizen. Inclusief je maatwerk.
  • Het type cloud dat wordt aangeboden: NetSuite heeft de capaciteit (het aantal klanten en servers wereldwijd) om de applicatie in een public cloud aan te bieden. Lokale spelers kunnen de applicatie hoogstens op hun eigen server of bij een derde partij laten draaien. De gebruikskosten liggen bij NetSuite een stuk lager (schaalvoordeel).
  • Versiebeheer: bij NetSuite zit je altijd op de laatste versie (automatische upgrades). Bij lokale spelers ben je afhankelijk van wanneer ze een nieuwe versie af hebben en moet je steeds betalen voor het laten uitvoeren van een upgrade.
  • Samenwerken met je eigen leveranciers en klanten via de standaard NetSuite portal. Centraal beheer van lopende en historische offertes en facturen op een locatie waar beide partijen toegang tot hebben. Zo kun je transparant en gestructureerd werken met je relaties.
  • Beheer alle info van leveranciers en klanten in de geïntegreerde NetSuite CRM app. Eén centrale databron voor je ERP en CRM functionaliteit. Geen interfacing tussen verschillende systemen. Bespaar tijd door het elimineren van data overtypen en de bijbehorende kans op het maken van fouten

Eenvoud in een complexe AGF-keten

Binnen de food hebben we een sterke focus op MKB AGF-handelaren die lean opereren, maar wel brede ondersteuning nodig hebben qua functionaliteit. We bieden je eenvoud in de complexe AGF-keten.

Financieel management

NetSuite staat bekend om haar bijzonder uitgebreide boekhoud functionaliteit. Consolideer meerdere entiteiten in meerdere landen binnen één applicatie. Combineer financieel beheer eenvoudig met de ingebouwde BI-dashboards. Incl. transito-verwerking, vaste activa en pre-payments.

l

Artikelbeheer

Zeer eenvoudig en onbeperkt artikeleigenschappen definiëren, zoals grootte, kleur, lang van herkomst, gewicht, etc.

j

Emballage registratie

Met de geïntegreerde emballage registratie bij inslag en uitslag heeft u een perfect beeld van beschikbare leeggoed, zoals pallets en fusten.

Partij Administratie

Binnen de AGF is een goede partij administratie cruciaal. Alle logistieke, financiële en kwaliteit gerelateerde transacties worden per partij bijgehouden en verwerkt in een afrekening. Door het gebruik van dimensies is dit ook volledig geïntegreerd in de financiële administratie.

AGF verkoopscherm

Snel handelen met zekerheid. Middels het speciale verkoop voorraad scherm kun je in real-time partijen op basis van kwantitatieve  en kwalitatieve criteria (zoals teler) aansturen en verkopen. Hierbij worden automatisch zowel bruto- als nettoprijzen voorgesteld.

i

CRM

NetSuite beschikt naast ERP standaard over een volledig CRM. Beheer klantinformatie en verkoopkansen centraal. Zo kun je middels de Outlook integratie alle mail-conversaties (met o.a. verkooporders) per klant in het CRM loggen met één klik.

Inkoop

Werk met verschillende afrekenmethodes en registreer ‘landed costs’ voor verwachte en daadwerkelijke kosten. Via de meegeleverde inkoop-portals leggen leveranciers zelf inkooporders in. Deze self-service functie bespaart je veel tijd.

Voorraad en loods

Grip op je voorraad en de inkomende en uitgaande logistiek. Hierbij kan gewerkt worden met zowel interne als externe locaties, waarbij o.a. pallet-ID’s en keur statussen gebruikt kunnen worden. Inslag en uitslag zijn mogelijk o.b.v. barcode-scanning.

g

Verkoop via meerdere kanalen

Naast de klassieke kanalen biedt FoodQloud ook verkoop ondersteuning middels EDI, webshops & klantenportals (inleggen verkooporders) en cash & carry (de kassa bij loodsverkoop).

Benieuwd hoe andere food bedrijven hun processen optimaliseren met NetSuite?

 

Bekijk onderstaande referenties om te zien of NetSuite ook voor jouw organisatie toegevoegde waarde kan leveren.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

3 + 9 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.  

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatisch upgrades vanuit de cloud:

nooit meer dure her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en zijn een automatisch onderdeel van het upgradeproces

Werk naadloos over grenzen heen:

Consolideren en besturen vanuit een centrale applicatie en database

Totale oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX in plaats van CAPEX:

Zonder investeringen in vergunningen