Voorraadbeheer

Voor food bedrijven is het cruciaal om grip te hebben op de voorraden en magazijnactiviteiten, omdat ze te maken hebben met houdbare goederen. Voorraadderving door gebrek aan inzicht kan een hoge kostenpost zijn. Daarom streven voedingsmiddelenbedrijven er naar om hun magazijnactiviteiten te optimaliseren op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid, wendbaarheid, zichtbaarheid en arbeidsefficiëntie.

NetSuite biedt hiervoor uitgebreide standaard Mobile Warehousing functionaliteit gebaseerd op tienduizenden best practices.

Grip op je voorraad

NetSuite biedt de volgende functionaliteiten

/

Inkomende logistiek

Het managen van efficiënt transport, ontvangst en opslag van inkomende goederen is van groot belang voor een succesvolle bedrijfsvoering.

NetSuite biedt overzichtelijke dashboards die zijn gericht op het managen van alle facetten van de inkomende logistiek. Zo helpen ze je openstaande orders te versnellen, emballage te beheren en specifieke ontvangstdata in te plannen.

Na ontvangst kunt u inspecties uitvoeren en registreren met NetSuite om ervoor te zorgen dat de met de leverancier afgesproken kwaliteit ook echt wordt behaald.

Inkomende goederen kunnen makkelijk worden weggezet in het magazijn met behulp van WMS-functionaliteit in NetSuite. Door gebruik te maken van barcode-etikettering en -scanning met RF-handhelds optimaliseer je het proces van opslag, voorraadbeheer,  arbeidsproductiviteit en heb je grip op de THT van je producten.

0

Uitgaande logistiek

Na productie is een tijdige levering van belang om uw magazijnruimte optimaal te gebruiken en om tijdig te kunnen factureren. Klanten verscherpen steeds de leveringscondities en hier moet u snel op kunnen reageren.

NetSuite bevat een geïntegreerde flow voor productie-, voorraad- en magazijnmanagement, welke de doorstroom van productie naar transport versoepelt en versnelt.

Geautomatiseerde materiaalstromen en kwaliteitscontroles zijn onderdeel van de flow en helpen u een hoge kwaliteit van de levering te garanderen, zonder dat dit ten kostte gaat van de snelheid van het proces.

l

Voorraadbeheer

Automatiseer je voorraadbeheer en verlaag de kosten voor onnodige manuele handelingen.

Met NetSuite kun je de voorraden van de verschillende (internationale) vestigingen inzien en centraal managen. Zo beschik je altijd op het juiste moment, op de juiste locatie over de juiste hoeveelheid voorraad. Zo staat de productie nooit stil en kun je klanten volgens afspraak beleveren.

NetSuite biedt veel ingebouwde functionaliteiten die je hierbij helpen, waaronder het managen van voorraad op meerdere locaties en buffer-voorraden, cyclus tellingen van de voorraad en de planning van distributie vereisten.

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.