Aangenaam, wij zijn FoodQloud

Leuk dat je een bezoek brengt aan de site van FoodQloud! Mijn naam is Danny Cevaal. Ik ben Vice President van de NetSuite business unit binnen Quistor.

Quistor FoodQloud is de eerste NetSuite partner in Europa die zich voor 100% op de food branche richt. We helpen ambitieuze voedingsmiddelenproducenten en -handelaren met het nemen van de volgende stap.

Oracle ERP voor food

Vanaf 1998 bedient Quistor een breed scala aan (food) klanten in Europa met ERP-oplossingen waar Oracle-producten de basis van vormen. Sinds NetSuite in 2016 onderdeel werd van Oracle heeft ook Quistor in 2018 de #1 cloud software suite van de wereld opgenomen in haar portfolio. Wij bedienen voedingsmiddelenbedrijven in Europa vanuit onze acht lokale kantoren met Oracle oplossingen.

Food IT specialist

FoodQloud is momenteel één van de snelst groeiende soevereine teams binnen Quistor. Binnen de Quistor-organisatie delen we onze Food IT expertise. Zo beschikt een nieuw product als FoodQloud meteen over ervaren consultants die de klappen van de zweep in de voedingsmiddelenindustrie kennen op het gebied van IT.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar foodies met verstand van ERP, CRM en E-Commerce en naar IT-consultants die affiniteit hebben met de voedingsmiddelenbranche om ons team te versterken. Heb jij interesse in een baan bij Quistor FoodQloud? Neem dan contact met ons op via de carrière-pagina van de Quistor website.

FoodQloud | Quistor Enterprises BV

dcevaal@quistor.com

+31 6 46 80 79 46 

Steenbergsestraat 49
4611 TD Bergen op Zoom

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties