NetSuite Apps

Optimaliseer uw NetSuite-oplossing met onze FoodQloud-apps en onze selectie voorkeursapps van derden en partners voor de voedingsindustrie

Maak uw NetSuite-oplossingen eenvoudig op maat met apps 

NetSuite is een generieke applicatie die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een industrie, bedrijf of zelfs een eindgebruiker met behulp van apps. Er zijn honderden NetSuite gecertificeerde apps beschikbaar in de officiële NetSuite App-store. FoodQloud ontwikkelt zijn eigen food specifieke apps voor NetSuite en werkt samen met preferred partners om specifieke vereisten aan te pakken. Op deze webpagina presenteren wij u onze eigen apps en een selectie van geprefereerde NetSuite food apps en partners.

FOODQLOUD APPS

Voedsel- en drankbedrijven hebben te maken met strenge wetgeving en extreem veeleisende klanten. Om deze bedrijven een enkele out-of-the-box oplossing te bieden, hebben we het NetSuite platform verrijkt met verschillende food specifieke standaard apps genaamd FoodQloud.

PARTNER APPS

We werken vaak samen met voorkeursontwikkelaars en partners van derden om onze klanten een one-stop-shop NetSuite ervaring te bieden. Onze partners bieden aanvullende oplossingen en diensten die we van grote waarde achten en niet zelf kunnen leveren vanwege onze ERP food focus.

NETSUITE FOODQLOUD APPS