Food expertise

FoodQloud biedt voor verschillende type food bedrijven een set aan standaard functionaliteiten die hun processen ondersteunt.

Ben jij een ambitieuze food ondernemer?

Of je nu een start-up bent die zich richt op revolutionaire bio-organische food concepten, een foodie die agent wordt van een fair trade concept, een kosten-efficiency gedreven entrepreneur die investeert in de principes van SMART industry, een gevestigde naam die besluit om ook rechtstreeks aan consumenten te gaan leveren via een webshop of een producent die zijn aanbod besluit uit te breiden met ready-to-eat concepten: FoodSuite helpt jou met het zetten van die volgende stap.

Naast een specifieke ambitie kunnen de processen van voedingsmiddelenbedrijven ook flink variëren. Een traditionele handelaar heeft te maken met andere processen en dynamiek dan een producent of online food specialist. Ook de houdbaarheid van een product heeft invloed op de bedrijfsprocessen, de druk op de operatie, het distributiemodel, de vestigingsstructuur en wellicht afnemersgroepen.

FoodQloud zit vol met NetSuite food expertise en heeft een hele brede propositie qua standaard functionaliteiten. Daarom is het pakket voor meerdere niches binnen de food uitstekend in te zetten.

De specialisaties van FoodQloud

Food bedrijven innoveren continu om te voldoen aan de veranderende eisen en wensen van de consument, ketenpartners en overheid. Dit vereist inzet van de juiste technologie, welke deze innovatie volledig ondersteunt en zich snel kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Binnen de voedingsmiddelenindustrie heeft FoodQloud met haar NetSuite food expertise een focus op het ondersteunen van de volgende type bedrijven.

Focus op ondernemen, niet op IT

Ondernemers hebben vaak te maken met tijd rovende beheerlast van meerdere softwarepakketten en separate servers. Dit begrenst ze in de activiteiten waar het echt om draait: een bedrijf leiden en nieuwe, opwindende producten voor  klanten creëren. Om effectief te kunnen concurreren hebben distributeurs en producenten van voedingsmiddelen een betrouwbaar, geïntegreerd en eenvoudig te gebruiken bedrijfssoftware-systeem nodig.

 

Omdat de meeste food bedrijven snel groeien, ook internationaal, hebben ze een platform nodig dat, naast geavanceerde functionaliteit, ook flexibiliteit en wendbaarheid biedt om deze groei te ondersteunen. Daarbij wil je te allen tijde een real-time, uniforme kijk op jouw bedrijf om snel te kijken hoe je ervoor staat. Op de Cloud gebaseerde ERP-systemen bieden daarvoor een gepaste oplossing.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

2 + 15 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties