Financieel management

Meer dan 40.000 organisaties wereldwijd gebruiken NetSuite als leidend systeem voor hun boekhouding, periode-afsluitingen en rapportage. NetSuite cloud ERP geeft u real-time inzicht in alle financiële processen en prestaties van je bedrijf, inclusief (internationale) dochterondernemingen.

Voor multinationaal opererende bedrijven biedt NetSuite oplossingen, zoals centrale vastlegging van bijvoorbeeld klanten over meerdere landen/vestigingen heen, inzicht in voorraadbeschikbaarheid over meerdere (internationale) vestigingen heen en geautomatiseerde inter-company processen. Consolideren en met meerdere valuta en/of talen werken wordt ook binnen het systeem ondervangen.

NetSuite financieel management is volledig geïntegreerd met andere NetSuite modules, waaronder klantbeheer (CRM), order- en voorraadbeheer en e-Commerce. Zo kun je vanuit één databron alle belangrijke bedrijfsprocessen simpel stroomlijnen.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Een sluitende boekhouding en grip op je financiele processen

NetSuite biedt de volgende functionaliteiten

Financïen en boekhouding

Combineer naadloos de kern van je boekhoudingsfunctionaliteit met real-time financiële inzichten om je accounting-processen te optimaliseren.

Financiele planning

Til de kwaliteit en flexibiliteit van je planning, budgettering en prognoses naar het volgende niveau. Met intuïtieve rol-gebaseerde dashboards voor je gebruikers en overzichten op team- en ondernemingsniveau.

Facturatie

Versnel uw facturatieproces, verminder fouten en houdt uw klanten tevreden. Zowel verkoop, boekhouding en uw fulfillment-teams werken geïntegreerd vanuit één en dezelfde databron. Duidelijke flows en contoles versterken dit soepele facturatieproces.

Financiele rapportage

Middels rapportage en analyse naar inzicht en besluitvorming. NetSuite biedt een grote set aan standaard raportage mogelijkheden en de mogelijkheid om simpel je eigen rapportages op te zetten.

GRC

De NetSuite functionaliteit voor Governance, Risk en Compliance (GRC) helpt u grip te houden op bedrijfsbestuur en risicomanagement van de onderneming. Daarnaast zorgt het ervoor dat bedrijven effectief met systemen en processen omgaan.

Inkomsten boeking

De functionaliteit voor het boeken van inkomsten in NetSuite loopt volledig door in de Jaarrekening, waardoor het afronden en rapporteren vlekkeloos verloopt.

Internationaal boekhouden

NetSuite biedt ongekende “close to disclose” mogelijkheden die de afronding versnellen, de transparantie maximaliseren en zorgen voor naleving over alle internationale vestigingen. Makkelijk en betrouwbaar consolideren vanuit één database.

Bekijk de video

Wat zijn de voordelen van NetSuite voor een CFO?

Voordelen van

financieel management in NetSuite

Rond af met vertrouwen

Versnel de financial close terwijl u zich aan de boekhoudnormen houdt.

Rapporteer met precisie

Krijg meer inzicht tot de onderliggende details en wat voor impact dit heeft op uw bedrijf.

Real-time informatie

Krijg meer inzicht tot de onderliggende details en wat voor impact dit heeft op uw bedrijf.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

12 + 14 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties