Intercompany boekhouding en

financieel management

Meer dan 25.000 organisaties wereldwijd gebruiken NetSuite als leidend systeem voor hun boekhouding, periode-afsluitingen en rapportage. NetSuite cloud ERP geeft u real-time inzicht in alle financiële processen en prestaties van je bedrijf, inclusief (internationale) dochterondernemingen.

Voor multinationaal opererende bedrijven biedt NetSuite oplossingen, zoals centrale vastlegging van bijvoorbeeld klanten over meerdere landen/vestigingen heen, inzicht in voorraadbeschikbaarheid over meerdere (internationale) vestigingen heen en geautomatiseerde inter-company processen. Consolideren en met meerdere valuta en/of talen werken wordt ook binnen het systeem ondervangen.

NetSuite financieel management is volledig geïntegreerd met andere NetSuite modules, waaronder klantbeheer (CRM), order- en voorraadbeheer en e-Commerce. Zo kun je vanuit één databron alle belangrijke bedrijfsprocessen simpel stroomlijnen.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Een sluitende boekhouding en grip op je financiele processen

NetSuite biedt de volgende functionaliteiten

Financïen en boekhouding

Combineer naadloos de kern van je boekhoudingsfunctionaliteit met real-time financiële inzichten om je accounting-processen te optimaliseren.

Financiele planning

Til de kwaliteit en flexibiliteit van je planning, budgettering en prognoses naar het volgende niveau. Met intuïtieve rol-gebaseerde dashboards voor je gebruikers en overzichten op team- en ondernemingsniveau.

h

Facturatie

Versnel uw facturatieproces, verminder fouten en houdt uw klanten tevreden. Zowel verkoop, boekhouding en uw fulfillment-teams werken geïntegreerd vanuit één en dezelfde databron. Duidelijke flows en contoles versterken dit soepele facturatieproces.

i

Financiele rapportage

Middels rapportage en analyse naar inzicht en besluitvorming. NetSuite biedt een grote set aan standaard raportage mogelijkheden en de mogelijkheid om simpel je eigen rapportages op te zetten.

GRC

De NetSuite functionaliteit voor Governance, Risk en Compliance (GRC) helpt u grip te houden op bedrijfsbestuur en risicomanagement van de onderneming. Daarnaast zorgt het ervoor dat bedrijven effectief met systemen en processen omgaan.

Inkomsten boeking

De functionaliteit voor het boeken van inkomsten in NetSuite loopt volledig door in de Jaarrekening, waardoor het afronden en rapporteren vlekkeloos verloopt.

A

Internationaal boekhouden

NetSuite biedt ongekende “close to disclose” mogelijkheden die de afronding versnellen, de transparantie maximaliseren en zorgen voor naleving over alle internationale vestigingen. Makkelijk en betrouwbaar consolideren vanuit één database.

Bekijk de video

Wat zijn de voordelen van NetSuite voor een CFO?

Voordelen van

financieel management in NetSuite

Rond af met vertrouwen

Versnel de financial close terwijl u zich aan de boekhoudnormen houdt.

Rapporteer met precisie

Krijg meer inzicht tot de onderliggende details en wat voor impact dit heeft op uw bedrijf.

Real-time informatie

Krijg meer inzicht tot de onderliggende details en wat voor impact dit heeft op uw bedrijf.

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

voordelen netsuite erp crm wms food business central cloud portal webshop