NetSuite OneWorld:

Eenvoudig beheer van meerdere dochterondernemingen, bedrijfseenheden en juridische entiteiten

NetSuite OneWorld richt zich op het automatiseren van de  complexe bedrijfsbehoeften van internationaal opererende organisaties. Het stelt bedrijven in staat om te voldoen aan de lokaal geldende statutaire rapportage behoeften, te werken met meerdere valuta, wereldwijd te consolideren en te werken in meerdere talen. Bedrijfsleiders krijgen real-time inzicht in de resultaten van hun bedrijf, zowel op lokaal als op corporate niveau. NetSuite OneWorld biedt naast de multi-bedrijven, multinationale ERP-oplossing ook globaal inzetbare CRM- en e-commerce-oplossingen. Daarmee kunnen multinationaal opererende bedrijven niet alleen alle administratieve, financiële en supply chain management gerelateerde activiteiten automatiseren, maar ook hun marketing, handel, verkoop en service gerelateerde activiteiten internationaal harmoniseren.

netsuite oneworld multi site language erp financials concolidation

NETSUITE ONEWORLD IN EEN OOG OPSLAG

Aantal landen waarin actief  200+

Aantal ondersteunde talen 27

Aantal dagelijks bijgewerkte valuta 190+

Aantal landen met lokale statutaire rapportages  100+

Bedrijven moeten tegenwoordig data gedreven, innovatief en in staat zijn om snel te kunnen schakelen en te reageren op de snel veranderende markt en klantvraag. NetSuite OneWorld biedt uw bedrijf de flexibiliteit, automatisering en mogelijkheden om verder te groeien, op wereldwijde schaal, door bijvoorbeeld land specifieke rapportage mogelijkheden te bieden waarmee u kunt voldoen aan lokale compliance- en rapportageverplichtingen, zodat u waar ter wereld ook zaken kunt doen. NetSuite OneWorld levert een real-time, volledig geïntegreerde oplossing voor wereldwijd beheer van uw bedrijfsprocessen. Het is gebouwd voor ondernemingen die meerdere bedrijfsentiteiten internationaal wil beheren in één systeem.

NetSuite OneWorld helpt bedrijven bij het stroomlijnen van meerdere operaties en biedt real-time zichtbaarheid op lokaal, regionaal en hoofdkantoorniveau. Met NetSuite OneWorld kunnen bedrijven standaard bedrijfsprocessen ontwikkelen en deze met één klik op de knop inzetten voor al hun divisies en dochterondernemingen, waardoor wereldwijde standaardisatie & governance wordt gerealiseerd.

Bovendien levert NetSuite OneWorld wereldwijde end-to-end oplossing om te voldoen aan kritieke en tijdrovende regelgevende financiële nalevingseisen zoals IFRS, SOX en GAAP. Tot slot biedt NetSuite OneWorld organisaties realtime wereldwijd inzicht aan via voor gedefinieerde, rol gebaseerde C-level dashboards.

De bedrijfsleiders en andere belanghebbenden krijgen een real-time beeld van hun bedrijfsprestaties en kunnen direct inzoomen, tot op transactieniveau. Daarmee vervalt de noodzaak om tijdrovende specifiek aangepaste rapporten te genereren.

VOORDELEN VAN NETSUITE ONEWORLD

Maakt het beheer van meerdere dochterondernemingen, bedrijfseenheden en juridische entiteiten mogelijk.

Ondersteunt consistente processen in verschillende landen en dochterondernemingen.

Ondersteunt wereldwijde naleving van interne en externe processen.

Biedt real-time wereldwijd bedrijfsinzicht.

Waarom NetSuite OneWorld?

NetSuite OneWorld helpt bedrijven om de financiële en operationele efficiëntie te verbeteren en biedt real-time zichtbaarheid en geconsolideerde bedrijfsrapportages, terwijl het tevens de flexibiliteit biedt voor aanpassingen aan specifieke behoeften van bedrijven en dochterondernemingen.

Beheer meerdere dochterondernemingen, bedrijfseenheden en juridische entiteiten vanuit één omgeving

NetSuite OneWorld geeft u een duidelijk zicht op elk niveau van nationale, regionale en corporate bedrijfsprestaties, op geaggregeerd niveau, met de mogelijkheid tot inzoomen op detail niveau, via uitgebreide financiële en operationele, rol gebaseerde, dashboards en real-time rapportages.

Een compleet ERP-systeem in de cloud

De cloud ERP oplossing van NetSuite OneWorld stelt internationaal opererende bedrijven in staat om zowel corporate als dochteractiviteiten uit te voeren zonder dure lokale IT-infrastructuur, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd. Daarnaast kan simpel en efficiënt worden uitgebreid, zowel functioneel als internationaal, gezien de applicatie volledig in de cloud draait.

netsuite erp supply chain worldwide finance consolidation quistor foodqloud

 

Activiteiten consolideren en real-time inzicht verkrijgen

Financiële zichtbaarheid

NetSuite OneWorld versnelt financiële processen met multi-currency consolidatie en real-time roll-up over al uw debiteuren, crediteuren, payroll, voorraad en openstaande orders. Van lokale bedrijven, regionale kantoren tot op hoofdkantoor niveau.

Run uw bedrijf overal vandaan

De web gebaseerde toegang van NetSuite OneWorld stelt uw werknemers in staat om overal ter wereld toegang te krijgen tot NetSuite. Met ondersteuning voor reguliere mobiele apparaten krijgen klanten van NetSuite OneWorld toegang tot de gegevens en functionaliteit die ze nodig hebben vanuit de palm van hun hand.

 

NetSuite OneWorld Functies

NetSuite OneWorld Financials biedt een complete financiële toepassing in de cloud voor wereldwijd opererende bedrijven. Met NetSuite OneWorld Financials kunnen bedrijven zich aanpassen aan valuta-, taal-, belasting- en wettelijke nalevingsverplichtingen op lokaal niveau, naast regionale en wereldwijde bedrijfsconsolidatie. NetSuite OneWorld biedt real-time inzicht in alle aspecten van uw bedrijf, wereldwijd, en zorgt voor een bedrijfsbrede, consistente manier van werken, zowel lokaal als wereldwijd.

NetSuite OneWorld-functies voor wereldwijde bedrijven:

Wereldwijde boekhouding en consolidatie

NetSuite OneWorld biedt een naadloze ervaring voor al uw operaties inclusief afdeling financiën. OneWorld biedt de mogelijkheid om uw processen uit te voeren in een configureerbaar, veilig, volledig geautomatiseerd, nauwkeurig, compliant, realtime bedrijfsproces inclusief automatische afhandeling van intercompany transacties en reconciliaties, en nog veel meer.

NetSuite OneWorld is gebouwd rond robuuste financiële rapportagemogelijkheden die uw organisatie in staat stelt om in één oogopslag te zien wat er over de hele wereld in realtime gebeurt binnen uw organisatie. Daarnaast biedt OneWorld een meertalige gebruikersinterface die communicatiebarrières helpt overbruggen en een flexibele hiërarchie biedt. Hiermee kunnen bedrijven met gemak hun hele entiteitenstructuur beheren.

Boekhoudkundige hub

NetSuite’s accounting hub functionaliteit handelt specifieke transacties af binnen een bedrijfsentiteit. Ook in gevallen waarin een bedrijf andere dochterondernemingen heeft die NetSuite niet gebruiken. Informatie kan direct worden geïmporteerd via CSV waarbij informatie op transactieniveau of rekeningniveau wordt toegewezen aan het grootboek. Daarmee kan uw organisatie de financiële overzichten van al uw bedrijfsentiteiten consolideren.

Uitgebreid beheer van Multi-Currency

NetSuite multi-currency management ondersteunt 190+ valuta en wisselkoersen, waardoor u wereldwijd zaken kunt doen met zowel klanten als leveranciers, evenals een breed scala aan betalingsopties. Het biedt real-time valutaconversie en financiële consolidatie voor al uw wereldwijde activiteiten. Met NetSuite OneWorld bent u in staat om een compleet scala aan internationale belastingstructuren te beheren en valuta’s aan te passen en financiële rapportage te consolideren tussen bedrijfseenheden.

Audit- en nalevingsrapportage

NetSuite OneWorld is gebouwd om zowel wereldwijde standaard- als landspecifieke vereisten te ondersteunen. Het ‘always-on’ controle mechanisme, ingebouwde analyses, toegangslogs en workflow, en de mogelijkheid om in te zoomen tot op transactiedetail zorgen ervoor dat u altijd ondersteunende documentatie krijgt. Toegang tot NetSuite is gebaseerd op gebruikers, rollen en machtigingen. NetSuite’s SuiteCloud-platform biedt ongeëvenaarde niveaus van personalisatie, maatwerk en ontwikkeling. Dit alles binnen een kader dat veiligheid, schaalbaarheid, globalisering en de ingebouwde structuur om up-to-date te blijven met de nieuwste versies van de software garandeert.

Configureerbare belasting tools

NetSuite OneWorld erkent de kritieke noodzaak voor bedrijven om te voldoen aan lokale belastingverplichtingen. NetSuite biedt voor 100+ landen voor geconfigureerde belasting rapportages. NetSuite SuiteTax biedt een schaalbare en flexibele engine voor het bepalen, berekenen en rapporteren van belastingen met als doel om elke belastingregel te ondersteunen, overal ter wereld. NetSuite OneWorld stelt u in staat om belastingen in real-time te berekenen op verkoop- en aankooptransacties en grensoverschrijdende verkoop- en Intrastat-rapportageverplichtingen tussen EU-landen en rapporten elektronisch in te dienen.