FoodQloud

Partner solutions

NetSuite kan eenvoudig worden uitgebreid met gecertificeerde partneroplossingen. FoodQloud werkt samen met voorkeurspartners en hun oplossingen om specifieke eisen aan te pakken.

Maak uw NetSuite FoodQloud-solution compleet met deze voorkeurstoepassingen en -aanbieders

Waerlinx Advanced WMS voor NetSuite

Voedingsbedrijven die geautomatiseerde magazijn- en voorraadbeheer naar een hoger niveau willen tillen, kunnen kiezen voor het geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) van onze partner Waerlinx. Deze WMS-oplossing helpt organisaties hun distributieactiviteiten optimaal te beheren met RF-gestuurde putaway- en picktaken.

                 

                 Voordelen Wearlinx

 • Waerlinx helpt u bij het optimaliseren van pickroutes, maakt FEFO- en FIFO-picking mogelijk en helpt u grip te krijgen op uw containerbeheer.
  Inkomend: Inkooporders, retourautorisaties en ontvangstbewijzen.
 • Uitgaand: Verkooporders, overdrachten tussen bedrijven, orderupdates, verzamelde voorraad, verzonden orders,
  retouren van leveranciers en leveringsbewijzen.
 • Stamgegevens: Part records, klanten, ship-to bestemmingen, leveranciers en kit BOM’s.
 • Warehouse aanpassingen: Om wijzigingen bij te houden die van invloed zijn op uw totale voorraadhoeveelheid.

NextService Field Service Management

NextService is een Mobiele Field Service Management Software gebouwd in, op en voor NetSuite. Deze flexibele en krachtige field service software-oplossing helpt voedsel- en drankbedrijven de inkomsten uit service te verhogen, de operationele efficiëntie te verbeteren en hun merk een boost te geven. NextService software ondersteunt voedsel en drank bedrijven om door te gaan met het verwerken en distribueren van goederen en het leveren van voedsel diensten aan hun klanten.

 • Sneller reageren – Bekijk eenvoudig de voortgang van werkzaamheden en details van buitendienstmedewerkers, en wijs de juiste technicus in real-time toe aan de juiste taak.
 • Minder herhalingsbezoeken – Toegang tot een volledige activageschiedenis om technici te helpen meer problemen bij het eerste bezoek aan te pakken.
 • Automatiseer follow-ups – Plan preventieve onderhoudsprogramma’s automatisch om stilstand te minimaliseren.
 • Compliance – Gebruik de aangepaste checklists en workflows op de mobiele app om ervoor te zorgen dat het personeel de juiste procedures volgt.
 • Prestatieanalyse – Voer diepgaande analyses uit op de servicegeschiedenis van f apparatuur en componenten.
 • Kosten beheersen – Verminder inventarislekkage, elimineer handmatige gegevensinvoer en voltooi meer foodservicetaken met minder personeel.
 • Voorraadbeheer – Volg het gebruik van onderdelen in real-time, minimaliseer het aantal vrachtwagenritten en activeer nabestellingen indien nodig.
 • Klantbetrokkenheid: NextService helpt serviceorganisaties om hun klanten tevreden te stellen met efficiënte planning en verzending, geautomatiseerde programma’s voor preventief onderhoud, uitgebreide analyses en meer.
 • Beheer van werkorders: Werkorders kunnen worden gemaakt van, en gekoppeld aan, NetSuite projecten, gevallen, verkooporders – evenals NextService activa records. Werkorders kunnen worden afgestemd op een bijna onbeperkt spectrum van werkstromen – garantiewerkzaamheden, preventief onderhoud, reparatie, installatie en meer.
 • Vermogensbeheer: NextService klant asset records zijn ontworpen om elk apparaat en elke industrie tegemoet te komen. Asset geschiedenis wordt bewaard – zelfs wanneer het apparaat wordt verplaatst of eigendom wordt overgedragen.
 • Planning en verzending: Flexibele filters zorgen ervoor dat de juiste technicus wordt toegewezen aan de juiste baan elke keer. Pop-ups maken het gemakkelijk voor kantoorpersoneel om toegang te krijgen tot taakgegevens – klant, locatie, activa en meer.
 • Mobiliteit in het veld: De NextService Mobile App is de meest flexibele – en krachtige. Dankzij ingebouwde formulieren en checklists – rechtstreeks gekoppeld aan NetSuite – kunnen bedrijven ter plaatse gegevens verzamelen die kunnen worden gebruikt voor diepgaande rapportage en analyse.
 • Inventaris en retouren: NextService breidt NetSuite voorraadbeheerfuncties uit naar personeel in het veld. Consumeer inventaris met behulp van drop-down menu’s – of onze ingebouwde barcodescanner.
 • Rapportage en analyse: Verzamel gegevens in het veld met behulp van mobiele formulieren en checklists. Volg de onderhoudsgeschiedenis van activa. Bewaak de productiviteit van de technicus. Maak vervolgens gebruik van de kracht van NetSuite om diepgaande rapporten en analyses te leveren.

B2B Gateway EDI

 cloudgebaseerde, volledig geïntegreerde EDI voor NetSuite-gebruikers die de noodzaak wegnemen om gegevens opnieuw in te voeren bij het uitwisselen van elektronische bedrijfsdocumenten met handelspartners. B2BGateway biedt volledig beheerde EDI-connectiviteitsoplossingen voor NetSuite die klanten verbinden met hun handelspartners en Third Party Logistics Centers (3PL’s), waardoor de overdracht van honderden zakelijke documenten zoals inkooporders, facturen, inventarisfeeds, geavanceerde verzendingsberichten en meer wordt vergemakkelijkt.

B2BGatewayEDI Connectivity-oplossingen worden 100% gebouwd en onderhouden door B2BGateway-ontwikkelaars, waardoor volledig aanpasbare en flexibele oplossingen mogelijk zijn waarmee klanten kunnen groeien. Zij bieden 24/7 wereldwijde ondersteuning, met medewerkers op 3 continenten. Maak verbinding met elke handelspartner via elke communicatiemethode zoals FTP, SFTP, HTTP, HTTPS, AS2, VAN, en nog veel meer.

About B2B Gateway EDI

 • B2B is een Netsuite partner sinds 2001
 • Importeer orders automatisch in NetSuite
 • EDI-documenten verzonden naar handelspartners zijn geautomatiseerd en aanpasbaar waardoor uw bedrijf tijd en geld bespaart.
 • B2BGateway ondersteunt EDI-integraties met elk Third Party Logistics (3PL) bedrijf.
 • Mogelijkheden voor verzendetiketten en pakbonnen
 • GS1-geaccrediteerde EDI-oplossing
 • EDI-conformiteit met elke handelspartner
 • Elimineer terugboekingen: Voorkom terugboekingen en boetes als gevolg van EDI non-compliance en kostbare fouten.
 • Verbeter de nauwkeurigheid: Maak uw bedrijf efficiënter door het voorkomen van gegevensinvoerfouten veroorzaakt door menselijke fouten.
 • Verminder arbeidskosten: Automatiseer uw data entry & management voor een fractie van de tijd en kosten.
 • EDI Fout Monitor: Real-Time Foutmonitoring. B2B bewaakt actief uw EDI-relaties om een soepele werking te garanderen.
 • Verlaag uw overhead en krijg sneller betaald: Verbeter uw ROI en bespoedig uw verzend- en factureringsprocessen met geautomatiseerde facturering.

NetSuite SuiteCommerce door Logitail

SuiteCommerce is een NetSuite add-on die u geïntegreerde verkoopmogelijkheden biedt met een B2B en/of B2C webshop.

De omnichannel NetSuite module genaamd SuiteCommerce stelt bedrijven in staat om geïntegreerde buyers journeys te ontwikkelen van voorheen gescheiden verkoopkanalen. Een combinatie van online en offline. Voor B2B, B2C of een combinatie van beide. De module verbindt E-Commerce en fysieke verkooppunten in winkels met orderbeheer, voorraadbeheer, marketing, boekhouding en klantenservice.

Logitail is gespecialiseerd in SuiteCommerce webshops en hun consultants hebben uitgebreide kennis van E-Commerce.

Crafted ERP door Doozy Solutions

FoodQloud heeft een grote focus op de ambachtelijke drankenindustrie. De briljante industriespecifieke NetSuite add-on Crafted ERP is onze voorkeursoplossing voor deze niche.

We werken intensief samen met Crafted ERP-ontwikkelaar Doozy Solutions. Een complete bedrijfsbeheeroplossing voor ambachtelijke producenten, zoals brouwerijen, wijnhuizen en distilleerderijen. Deze uitgebreide set ambachtelijke functionaliteiten wordt geleverd met een bewezen implementatiemethode, gebaseerd op tientallen best practices uit de industrie. Deze brancheoplossing is vanaf nul opgebouwd en biedt ambachtelijke producenten niet alleen de diepgaande functionaliteit die vereist is voor moderne software, maar ook de algehele bruikbaarheid om gebruikersadoptie te bevorderen. Crafted ERP is het enige systeem dat uw brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij nodig heeft om groei op lange termijn te stimuleren.

Scan and Capture door Fast Four

Scan & Capture is een native Purchase-to-Pay automatiseringsoplossing (P2P) voor NetSuite. Automatiseer de creatie van Vendor Bills & Credits met behulp van OCR zonder dat u uw NetSuite-scherm hoeft te verlaten.

Verminder de handmatige verwerking voor Accounts Payable (AP) met 83%, elimineer risico’s en verbeter uw bestaande NetSuite-aanpassingen, workflows, dashboards en rapporten zonder u zorgen te maken over integraties of externe software. Gebruiksvriendelijk en betaalbaar, de installatie en training wordt op afstand voltooid en vergt minder dan 2 uur van uw tijd. Of u nu duizenden leveranciersfacturen beheert of slechts enkele, Scan & Capture is een snellere, betere en leukere manier om facturen te verwerken. Als Native SuiteApp hoeven gebruikers niet van systeem te veranderen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de integratie van aangepaste velden of workflows met een externe oplossing.