Food

Online

Verhoog het aantal  terugkerende klanten en bestellingen in je webshop en laat je online inkomstenbron groeien.

Versterk uw webshop strategie met een out-of-the-box geïntegreerde bedrijfsapplicatie met ERP en CRM

Ben je één van de online food pionieren die als volgende stap een sterkere integratie tussen webshop en de logistieke en financiële afhandeling zoekt? Of denk je er voor het eerst over na je producten ook via een webshop te gaan verkopen, om zo een grotere klantengroep te kunnen bedienen? Dan hebben we voor jou de ideale oplossing.

NetSuite is een cloud bedrijfssoftware pakket gevuld met alle functionaliteiten die een food bedrijf met een B2C, B2B of gemixte online verkoopstrategie nodig heeft. Out-of-the-box webshops, ERP en CRM: naadloos met elkaar geïntegreerd binnen één applicatie. Dankzij één leidende databron voorkomt u fouten en creeërt u een prettige klantervaring, waarbij snelheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Optimaliseer uw food online strategie

We helpen je de volgende stap te zetten

Bereik meer klanten met een webshop (E-Commerce)

Vergroot je commerciële mogelijkheden met een webshop. Binnen NetSuite kun je makkelijk een eigen webshop opzetten en lanceren. Trek meer bezoekers naar je website, zet kijkers in kopers om en verhoog je online omzet met een rijk flexibel E-Commerce platform wat inzetbaar is voor B2C, B2B of een combinatie van beide.

Centraal beheer productinformatie

Consolideer en beheer alle gestructureerde en ongestructureerde productinformatie over alle kanalen heen op één locatie. Door productinformatie consistent door te voeren in alle kanalen en uitingen verhoog je de algehele gebruikerservaring, kom je betrouwbaar over, geef je een eenduidig beeld van je onderneming en verlaag je operationele kosten.
 

Snelheid en zekerheid

Alle gekoppelde financiele en logistieke transacties worden naadloos binnen dezelfde applicatie afgewerkt. Dit garandeert snelheid en zekerheid richting de klant en de interne organisatie.

CRM integratie

Beheer alle klantinformatie over kanalen en touchpoints heen op één centrale locatie. Zo krijg je een duidelijk overzicht van uw klantactiviteit. Leg alle voorkeuren, interacties en transacties vast, zodat u gerichte persoonlijke klantprofielen op kunt stellen. Hierdoor kunt u een consistente klantenservice aanbieden en persoonlijke marketing bedrijven met een hoge effectiviteit over alle kanalen.

Cross-sellen (kitting), up-sellen en service

NetSuite beschikt over een marketingplatform dat beschikbare data, zoals orders en productdetails gebruikt om geautomatiseerde persoonlijke campagnes op te zetten richting klanten. Campagnes die bijvoorbeeld gericht zijn op cross-sellen, up-sellen, het afronden van onvoltooide aankopen en loyaliteitsprogramma’s.

NetSuite maakt kitting ook bijzonder makkelijk. Dit is het plannen, samenstellen, verpakken en op voorraad houden van combinaties van bij elkaar passende artikelen.

 
 

NetSuite food klanten

Klikt op één van de onderstaande cases om te zien hoe NetSuite food bedrijven wereldwijd helpt te groeien.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

3 + 7 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Andere Food Niches van FoodSuite

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties