NetSuite

cloud ERP

ERP, E-Commerce en CRM in één cloud suite. Aangevuld met Supply Chain Management,  Business Intelligence, Portals en HRM .

Geen zorgen over schaalbaarheid, beveiliging, IT-onderhoud, integraties, maatwerk en upgrades

NetSuite, een volledig Cloud gebaseerd bedrijfssoftware-systeem, is gebouwd om snelgroeiende start-ups tot grotere internationale ondernemingen te ondersteunen. Alle essentiele functionaliteiten zijn beschikbaar in één oplossing, waaronder ERP, Supply Chain Management, e-Commerce, Business Intelligence, CRM en HRM.

Door het elimineren van servers en software op locatie, stroomlijnt NetSuite ook het onderhoud en de upgrades van applicaties en hardware. Upgrades worden naadloos in de Cloud voltooid, zonder omslachtige projecten.

Kortom: onze oplossingen zorgen ervoor dat uw administratieve kernprocessen compleet worden ontzorgd in de Cloud. Zo kunnen jij en je personeel zich focussen op de onderneming.

> Demo aanvragen

 

Een schaalbare software suite voor

al uw IT-behoeftes

Je kunt zelf kiezen met welke modules je wilt starten. Naarmate je bedrijf en haar behoeftes groeien kunnen er extra modules worden geactiveerd.

 

Financieel management

Maak snel slimme beslissingen door financieel beheer te combineren met ingebouwde business intelligence.

Supply chain management

Stel supply chain en distributie beheerplannen vanaf één enkel samenwerkingsplatform op, voer ze uit, monitor ze en optimaliseer ze.

Magazijn & voorraad

In real-time je voorraad en inkomende & uitgaande logistiek managen terwijl je de total cost of ownership minimaliseert. Inclusief uitgebreide WMS-functies.

Business Intelligence

Neem slimme beslissingen o.b.v. inzichtelijke KPI-dashboards.. Zo kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren.

 

 

Order beheer

Versnel het order-to-cash proces door verkoop, financiering en uitvoering te koppelen aan prijsbeheer, verkooporderbeheer en retourbeheer. Geef klanten inzicht in orders via je eigen portal.

Inkoop

Krijg zicht en grip op je uitgaves door je Procure-to-Pay-processen te optimaliseren. Met de sterke CRM-integratie erbij heeft u alle middelen in huis om een strak inkoopbeleid op te stellen. Werk ook samen met leveranciers via je eigen portal.

CRM

Een naadloze informatiestroom gedurende de hele loop  lead tot klant. Inclusief opportunity- en pijplijn management, klantorders, fulfillment, vernieuwing, up-sell, cross-sell en klantenservice.

 

Productie management

Snel en efficiënt plannen en produceren met  o.a. real-time inzicht in je productie beheerprocessen.

Omni channel verkoop

SuitCommerce is een toevoeging op FoodSuite en biedt jou geïntegreerde sales opties met o.a. een webshop en fysieke verkooppunten in een winkel (POS).

Human resources

Haal het meeste uit je mensen en minimaliseer je HR management kosten. Inclusief salarisadministratie (payroll).

NetSuite food referenties

 Benieuwd naar de ervaringen van andere food bedrijven met NetSuite?

Cloud ERP

In recente jaren is de Cloud-acceptatie opmerkelijk sterk geweest. Analistenfirma Forrester Research voorspelt zelfs dat “de openbare Cloud markt tegen 2020 zal oplopen tot $ 191B, ongeveer 20% groter dan onze projectie van 2011”. Met dit in gedachten raden zij moderne bedrijven ten sterkste aan om een Cloud gebaseerde oplossingen expliciet te overwegen om relevant en concurrerend te blijven.

Schaalbaarheid en totaaloplossing

Experts en analisten beschouwen Cloud technologie als een aantrekkelijke optie voor nagenoeg alle sectoren, inclusief de voedingsmiddelenindustrie. Bij opstart zijn kleine bedrijven tevreden met handmatige processen en point-oplossingen, variërend van Exact voor de boekhouding tot Excel-spreadsheets voor voorraadbeheer en receptregistratie. Voor grotere en snelgroeiende bedrijven biedt Cloud technologie de noodzakelijke schaalbaarheid. Het biedt tevens een volledige oplossing om productiecomplexiteiten, traceerverordeningen, B2B- en B2C-distributiekanaalstrategieën en complexere leveranciersvereisten, zoals EDI, te ondersteunen.

Gelijk speelveld

Kleine food bedrijven moeten vaak om schapruimte en klantenbinding concurreren met multinationale reuzen. De grote merken hebben verticale en horizontale schaal- en integratievoordelen die bijna onmogelijk te evenaren lijken voor kleinere kanshebbers. Op Cloud gebaseerde software-systemen zorgen voor een gelijk speelveld. Ze bieden toegang tot gedetailleerde supply chain, demand planning en forecasting-inzichten die voorheen alleen beschikbaar waren in geavanceerde complexe ERP-systemen.

Concurrentievoordeel

Daarbij bieden Cloud systemen een sterk verbeterd inzicht in de kosten en opbrengsten. Een gedegen beheersing van kosten, marges en beschikbaarheid in de gehele supply chain gaf de grote bedrijven een significant concurrentievoordeel in de afgelopen decennia. Innovatieve bedrijven die gebruikmaken van volwassen Cloud computing bedrijfssoftware hebben nu diezelfde krachtige functionaliteit beschikbaar.

Automatische upgrades en simpele integratie van maatwerk en point-oplossingen

Door het elimineren van servers en software bij u op locatie stroomlijnt NetSuite ook het onderhoud en de upgrades van applicaties en hardware. Upgrades worden naadloos in de Cloud voltooid zonder omslachtige projecten.

De bekende typische IT-uitdagingen van food bedrijven:

  • U werkt met diverse software-systemen die slechts een beperkt inzicht geven in de algehele staat van de bedrijfshuishouding op ieder gewenst moment, dit levert met name uitdagingen op qua compliance en kwaliteit.
  • Uw huidige systeem kan niet geupgraded worden, maar vergt iedere keer een herimplementatie.
  • Uw software-systemen zijn niet in staat mee te groeien met het bedrijf bijvoorbeeld in geval van uitbreidingen richting buitenland.
  • U kampt met diverse integratie uitdagingen door de diversiteit aan software-systemen die niet standaard met elkaar communiceren, wat de mogelijkheden van Smart Industry beperkt.
  • Uw software-systemen staan niet of in geringe mate het gebruik van maatwerk toe.
  • Vele extra werkzaamheden wegens veranderingen en onderhoudsactiviteiten die moeten worden uitgevoerd in de verschillende software-systemen.
  • U kunt niet snel genoeg pro-actief handelen, dan wel reageren op veranderingen in uw eigen distributiemodel. Denk hierbij aan de inzet van EDI, e-Commerce, POS of Low-Code development, zoals Mendix.

Het integreren van diverse software-systemen is complex, tijdrovend en vereist veel IT-kennis. Bovendien is het manueel aanpassen van dagelijkse wijzigingen in de diverse systemen erg foutgevoelig.

Met NetSuite behoren deze problemen met de bijbehorende irritaties tot het verleden.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

8 + 4 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties