Kwaliteitsmanagement

Voedselveiligheid is één van de belangrijkste thema’s binnen voedingsmiddelenbedrijven. Elke dag heb je te maken met een spanningsveld tussen het voldoen aan strenge wettelijke bepalingen (waaronder de General food Law, HACCP en de Verpakkingsbelasting) aan de ene kant en het snel en flexibel kunnen opereren aan de andere kant. Zo moet je snel kunnen reageren op een recall of veranderende kwaliteitseisen van je afnemers.

NetSuite Kwaliteitsmanagement helpt je bij deze uitdagingen met o.a. het systematisch vastleggen en naleven van procedures en flows (QA), tracking & tracing, en geautomatiseerde kwaliteitscontroles (QC). Met NetSuite maak je van kwaliteitsmanagement een makkelijk papierloos proces binnen alle relevante afdelingen.

Daarnaast heeft NetSuite Kwaliteitsmanagement uitgebreide functionaliteit voor de registratie en afhandeling van klachten.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Voldoen aan wettelijke bepalingen en tegelijk snel opereren

NetSuite Kwaliteitsmanagement biedt de volgende functionaliteiten

Z

Rollen, taken en bevoegdheden

Binnen NetSuite kun je verschillende rollen met bijbehorende taken en bevoegdheden toekennen aan je kwaliteitsmedewerkers. De standaard ingerichte rollen kun je desgewenst aanpassen en je kunt ook kwaliteitsgerelateerde taken of bevoegdheden toekennen aan personen met een andere rol binnen de organisatie

Z

Kwaliteitsrapportages

NetSuite beschikt over een grote set standaard kwaliteitsrapportages. O.a. voor de status van de voortgang van een rij te keuren batches en specificatie-overzichten.

Z

Makkelijk in te richten procedures en flows

Met NetSuite richt je heel makkelijk je kwaliteitsprocedures (QA) met bijbehorende werkflow in. Middels drag-and-drop functionaliteit maak je zelf flows waarin je aangeeft wie op welk moment in welke situatie wat moet keuren, inclusief keuringscriteria. Zo garandeer je dat het gestelde kwaliteitsbeleid goed wordt nageleefd.

Z

Papierloos keuren

Er is een speciale NetSuite tablet, smartphone en smartwatch-interface voor het papierloos kunnen uitvoeren van de kwaliteitscontroles. In real-time kunnen controles worden ontvangen en uitgevoerd met behulp van eenvoudige ‘grote knoppen’.

Z

Geautomatiseerde controles

Het naleven van je kwaliteitsprocedures is heel makkelijk dankzij de bijbehorende geautomatiseerde controles (QC). Zo kun je tijdens of net na het productieproces een automatisch opgelegde controle laten uitvoeren. Pas als deze batch door deze medewerker is gekeurd wordt deze vrijgegeven voor verkoop in het systeem.  Ook voor inkomende goederen of half-fabrikaten kunnen de controles worden ingesteld.

Z

Klachten managen

Binnenkomende klachten van klanten, leveranciers of medewerkers kunnen makkelijk worden verwerkt, waarop automatische vervolgacties worden gestart. Zo kunnen er direct loten worden geblokkeerd en een track & trace procedure worden opgestart. Of een medewerker kan automatisch worden geïnstrueerd een retour-ontvangst aan te maken. Met deze (door jou) vooraf gedefinieerde klachtenafhandeling -workflows kun je consistent en gestructureerd klachten opvolgen.

Bekijk de video

Een korte demo van de mogelijkheden van NetSuite

Voordelen van NetSuite Kwaliteitsmanagement

Zelf in te richten processen, flows en controles middels drag-and-drop functionaliteit

Papierloos opdrachten ontvangen en keuren met tablets, smartphones en zelfs smartwatches

Snel uitleveren en inkomende goederen goedkeuren dankzij real-time verwerking van controles

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

1 + 15 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties