NetSuite SuiteAnalytics

Een goed beeld krijgen van hoe je bedrijf ervoor staat kan lastig zijn. Informatie wordt vaak op verschillende systemen bewaard en het handmatig invoeren van gegevens in de verschillende applicaties is tijdrovend en foutgevoelig. Zonder betrouwbare data is het moeilijk om slimme beslissingen te nemen en processen te optimaliseren. Je hebt behoefte aan eenduidigheid en inzicht.

NetSuite SuiteAnalytics biedt een set van 300 standaard KPI’s, real-time dashboards, rapportages en analyse-mogelijkheden voor alle geïntegreerde processen binnen de softwaresuite. Hiermee kunnen uw gebruikers nieuwe kansen en trends ontdekken en de oorzaak van issues achterhalen. Zo kunnen bedrijfsprocessen en de efficiëntie van individuele rollen worden geoptimaliseerd.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Inzicht in prestaties, zodat processen kunnen worden geoptimaliseerd

NetSuite BI biedt de volgende voordelen

Inzicht in prestaties van processen

Real-time inzicht in bedrijfsprestaties voor alle zakelijke functies, van overzichtsniveau tot transactieniveau.

Uniformiteit van data

Slechts één versie van de waarheid, omdat alle (te analyseren) gegevens uit één bron komen.

Mobiliteit

NetSuite BI is volledig cloud-based. Met toegang via de webbrowser op elk apparaat heb je overal toegang tot je BI-dashboards, analyses en rapportages.

Makkelijk te personaliseren

Eindgebruikers kunnen makkelijk dashboards samenstellen die voor hun dagelijkse werkzaamheden van belang zijn. Ook op strategisch niveau kunnen (bedrijfsbrede) dashboards worden ingericht zonder dat er technische kennis nodig is.

Bekijk de video

NetSuite SuiteAnalytics business intelligence in het kort

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

voordelen netsuite erp crm wms food business central cloud portal webshop