FoodQloud Actueel

De wereld van Food en IT staat nooit stil, dus FoodQloud ook niet. Benieuwd naar waar we mee bezig zijn en welke events er op stapel staan? Kijk dan hieronder even rustig rond.

 

Open tijdens de feestdagen

Aangezien de voedingsmiddelenindustrie gewoon doorwerkt en NetSuite nooit offline is, zijn wij ook open tijdens de feestdagen.

Een terugblik op SuiteConnect 2018 in Londen

Het team van FoodQloud was te gast bij SuiteConnect 2018 in Londen. Dit is het grootste Oracle NetSuite event in Europa voor partners, klanten, prospects en de pers. Centraal in deze editie stond de release van NetSuite 18.2 en de functionele & technologische roadmap van NetSuite voor de toekomst.

Het medicijn voor IT-hoofdpijn

FoodSuite is een breed opgezet, eenvoudig te gebruiken, cloud ERP pakket voor MKB-food. Het is perfect voor ambitieuze, groeiende (online) handelaren en producenten.

Terugblik op de eerste FoodSuite live demo

Op woensdag 6 juni organiseerden we de eerste live demo van FoodSuite in de Blokstallen in Bergen op Zoom. Een thuiswedstrijd, omdat het kantoor van FoodSuite ook in de Blokstallen zit, op steenworp afstand van het Quistor hoofdkantoor op de Steenbergsestraat. De...

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties