NetSuite en

Jackson’s Honest

Jackson’s Honest stroomlijnt processen dankzij toegenomen inzicht.

Ondersteuning voor alle bedrijfsonderdelen vanuit één applicatie voor chips producent

Jackson’s Honest is specialist op het gebied van van onbewerkte voedingsmiddelen die veel voedingsstoffen en verzadigde plantaardige bevatten. Toen ze hun assortiment chips in 2012 online lanceerden trok het direct de aandacht van grote retailers, waaronder Whole Foods Market. Deze plotselinge groei kon niet worden opgevangen met hun beperkte Quickbooks applicatie. Ze gingen daarom op zoek naar een nieuwe ERP-oplossing, die ze kon helpen hun activiteiten te stroomlijnen en meer inzicht te geven in de prestaties van de bedrijfsprocessen.
Dankzij de aanbevelingen van branchegenoten besloot Jackson’s Honest NetSuite te bekijken. Het end-to-end karakter van deze oplossing en de mogelijkheid om makkelijk klant-specifieke aanpassingen te maken gaven de doorslag in hun keuze voor het NetSuite platform. Na een kort implementatietraject gingen ze live en wisten ze de logistieke, financiële en commerciële processen over drie productielocaties, één B2C webshop en meer dan 4000 winkels van hun B2B relaties te stroomlijnen. Daarnaast ondersteunt NetSuite ook een goede doelen dochterorganisatie van Jackson’s Honest binnen hetzelfde systeem.

Slimmer bezorgen, lagere kosten

Vracht gerelateerde uitgaves beslaan meer dan een kwart van de operationele kosten van Jackson’s Honest. Via analyses in NetSuite hebben ze meer inzicht gekregen in deze activiteiten, waardoor ze gefundeerde beslissingen met betrekking tot hun bezorgstrategie konden nemen. Zo wisten ze de vrachtkosten met meer dan 35% te reduceren.

Schaalbaarheid voor B2C en internationale groei

Met real-time toegang tot de voorraadniveaus en de gecombineerde KPI-data van drie productiefaciliteiten kan het bedrijf makkelijk variabele kosten voor de grondstoffen identificeren. Hiermee verbeteren de prognoses, optimaliseren ze voorraadbeheer en stroomlijnen ze hun processen. Hierdoor kunnen essentiële (personele) middelen vrijgemaakt worden voor internationale groei en uitbreiding van het B2C platform.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

13 + 12 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatisch upgrades vanuit de cloud:

nooit meer dure her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en zijn een automatisch onderdeel van het upgradeproces

Werk naadloos over grenzen heen:

Consolideren en besturen vanuit een centrale applicatie en database

Totale oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX in plaats van CAPEX:

Zonder investeringen in vergunningen

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.