NetSuite en

SEA TO TABLE

Tracing van vangst tot consument. NetSuite voor visgroothandels. ERP, CRM en Webshop.

Flexibel ERP systeem dat om kan gaan met de hectiek van dagverse vishandel

Sea to Table is een duurzame visgroothandel die verse en bevroren vis aan de food service-industrie levert. Het is een sociaal platform dat lokale vissers verbindt aan meer dan 1000 restaurants. In de opstartjaren werden er bulk-orders verscheept om de processen simpel te houden. Maar met de groei van het bedrijf namen ook de klanteisen toe. Zo kon een chef bijvoorbeeld 5 kilo zwaardvis met huid bestellen en 10 kilo tonijnsteaks zonder huid. Om met deze vereiste flexibiliteit om te kunnen gaan koos Sea to Table voor NetSuite als bedrijfssoftware platform.

Een flexibel schaalbaar systeem

Als maatschappelijk en ecologisch verantwoorde organisatie kwam Sea to Table in aanmerking voor een ‘gratis software donatie’ van het Oracle NetSuite Social Impact initiatief. Met hun nieuwe applicatie zijn ze in staat om alle vis van vangst tot levering te traceren, waardoor ze hun betrouwbaarheid op het gebied van duurzaamheid kunnen garanderen. Deze registratie zorgt er ook voor dat er met een hoge betrouwbaarheid producten aan klanten kunnen worden toegezegd en de volgende dag worden bezorgd.

Vis bestellen via de NetSuite webshop

Klanten kunnen hun orders ook via de SuiteCommerce webshop van Sea to Table inleggen. Deze NetSuite webshop en de ERP- en CRM-functionaliteiten zijn volledig geïntegreerd en maken gebruik van één uniforme databron. Zo kan de klant een persoonlijke klantbenadering worden geboden en heeft de klant altijd inzicht in historische order-data en facturen.

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.