Naast de kleine wekelijkse online updates brengt NetSuite jaarlijks twee grote releases uit, waarin extra functionaliteiten worden toegevoegd en de gebruiksvriendelijkheid wordt geoptimaliseerd. Alle NetSuite klanten worden automatisch online ge-upgrade naar deze nieuwe versies. Zo zitten alle klanten altijd op de laatste versie. NetSuite 2018.2 is nu beschikbaar voor NetSuite klanten.

In onderstaande video licht Peter Fung, Senior Product Manager van NetSuite, een aantal hoogtepunten van NetSuite 2018.2, waaronder:

  • Makkelijker analyses maken met behulp van SuiteAnalytics Workbook
  • Global Financials – verbeterde controle en verhoogde efficiëntie bij het automatiseren van de periode afsluitingen.
  • Order to Cash – maximaliseer winst met nieuwe functionaliteiten voor prijsbeheer• Commerce – de mogelijkheid om SuiteCommerce in-store (POS) ook offline te gebruiken.
  • Procure to Pay – meer controle en flexibiliteit, dankzij de geautomatiseerde verwerking van ‘in-transit’ betalingen.• Professional Services Automation – verbeteringen voor de verwerking van zakelijke betaalpas uitgaven, verbeteringen binnen SuiteFlow, nieuwe mogelijkheden voor geplande werkcapaciteit en verbeteringen in het rooster waarmee je middelen (personen/objecten) kunt toewijzen.
  • Supply Chain Management – het automatisch laten vervangen van een item in een verkooporder, lokalisatie van geavanceerde productie, nieuwe productiekwaliteit functionaliteiten en WMS-verbeteringen. 

Een PDF-document van de volledige release-note van NetSuite 2018.2 tref je hier

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.