AGF-SPECIFIEK, IN DE CLOUD, SNELLE IMPLEMENTATIES EN AUTOMATISCHE UPGRADES 

Op woensdag 10 februari 2021 tonen we tijdens een webinar hoe NetSuite FoodQloud uw AGF-handel verder kan laten groeien. NetSuite FoodQloud AGF is de perfecte volgende stap in de automatiseringsstrategie van AGF-handelaren. Het biedt uitgebreide multi-site standaard functionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing, CRM en partij administratie.

Daarnaast kun je AGF-specifieke functionaliteiten kiezen die voor jouw processen van belang zijn. Zo ontstaat een perfect op maat gesneden schaalbare oplossing op basis van de nieuwste cloud-technologieën, waarmee jouw organisatie eindelijk verder kan groeien.

WEBINAR OP 10-02-2021 VAN 14.00 UUR TOT 15.00 UUR

Tijdens het webinar zullen we de volgende onderwerpen behandelen.

  • Kennismaking met Quistor, FoodQloud en NetSuite
  • Look & feel demo 
  • Partij administratie
  • Emballage management
  • Certificaten management: Registreer en controleer geldige certificaten en externe documenten per leverancier of klant.
  • Uitgebreide voorraad status: Manage voorraadniveaus en permissies o.b.v. kwaliteitskenmerken, waarbij de voorraadstatus leidend is.
  • Verkoop voorraad overzicht: Verkooporders aanmaken door slimme filters in te stellen voor zowel lopende als voorhanden voorraad.
  • Signaalfunctie en pallet wissel (alternatieven): Automatisch signaleren van wijzigingen in datum, hoeveelheid, locatie, kwaliteit op een toegewezen levering. Visueel de impact weergeven en alternatieven voor allocatie aanbieden.

Schrijf u in door onderstaand formulier in te vullen. 

 

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.