In samenwerking met onze partner NetSuite organiseren we een inspirerend en informatief evenement op dinsdag 2 juli. Speciaal op maat gemaakt voor besluitvormers in de Trade sector, zal deze middag zich richten op hoe NetSuite jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Verken alle trade specifieke ERP-functionaliteiten en laat je inspireren door het succesverhaal van een van onze klanten.

Leer meer over Trade ERP-software

NetSuite FoodQloud markeert de perfecte vooruitgang in de automatiseringsstrategie voor voedselhandelaren. Het biedt uitgebreide standaard ERP-softwarefunctionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing en lichte productie (zoals herverpakking en sorteren). We belichten deze middag ook de trade-specifieke ERP-functionaliteiten. Daarnaast vertellen we je aan de hand van het verhaal van een van onze klanten, hoe deze succesvolle oplossing eruit kan zien in de praktijk.   

Datum:
Dinsdag 2 juli, 14:00 – 16:00

Doelgroep:
Besluitvormers in de trade sector

Locatie:
Oracle – Hertogswetering 163-167, Utrecht

  
Benieuwd? Lees meer over dit event.
Of meld je direct aan via het onderstaande formulier.

  

 

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.