NetSuite en

Fresh Produce

Group

NetSuite stelt Fresh Produce Group in staat sneller en slimmer te werken

Een efficency-slag, het drukken van operatiekosten en het optimaliseren van processen en inzicht middels rapportage.

Fresh Produce Group is één van de meest vooruitstrevende AGF-specialisten in Australië. Met de implementatie van NetSuite hebben ze een grote efficency-slag gemaakt in de dagelijkse operatie, het drukken van operatiekosten, het optimaliseren van processen en inzicht middels rapportage.

Oude situatie
Met slechts een op DOS draaiend financieel pakket, aangevuld met talloze Excel spreadsheets, wist Fresh Produce Group decennia lang bassaal te opereren. Maar ze liepen steeds weer tegen gebrek aan inzicht aan, zowel op financieel-, als voorraadniveau. Handmatige forecasting- en voorraadbeheerprocessen waren tijdrovend en foutgevoelig. Uren gingen wekelijks verloren aan het lokaliseren van pallets in de loods en veel producten gingen over de houdbaarheidsdatum heen.

Werken met NetSuite
Initieel implementeerde Fresh Produce Group de NetSuite modules voor boekhouding, voorraadbeheer, orderbeheer en CRM. Later lieten ze een op maat gemaakte NetSuite module ontwikkelen om pallets te beheren, geïntegreerd met radiofrequentietechnologie voor het scannen van barcodes. Met NetSuite behaalde Fresh Produce Group een verhoogde efficiëntie van operationele processen en realtime zichtbaarheid van financiën en voorraad.  De hogere efficiëntie uit zich in een jaarlijkse besparing van $ 1 miljoen op voorraadderving en benodigde FTE’s.

Schaalbaar platform voor snelle uitbreiding
Met de mogelijkheid om hogere voorraadvolumes te beheren kan Fresh Produce Group uitbreiden met een minimale toename van administratief personeel. NetSuite kan snel worden ingericht voor nieuwe locaties en gebruikers, waardoor het bedrijf snel kan groeien, zonder last te hebben van de vertragingen en kosten die bij on-premise technologie wel komen kijken.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

9 + 3 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatisch upgrades vanuit de cloud:

nooit meer dure her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en zijn een automatisch onderdeel van het upgradeproces

Werk naadloos over grenzen heen:

Consolideren en besturen vanuit een centrale applicatie en database

Totale oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX in plaats van CAPEX:

Zonder investeringen in vergunningen

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.