Kauwgomfabrikant binnen 100 dagen live met NetSuite ERP, dankzij SuiteSuccess implementatie methodologie

Razendsnelle NetSuite ERP implementatie dankzij de SuiteSucces project-aanpak

Kauwgumfabrikant PUR verovert in rap tempo de markt met haar aspartaam-vrije natuurlijk gezoete producten. Gestructureerd blijven werken tijdens deze groei-explosie met IT-ondersteuning vanuit Quickbooks en Excel-sheets bleek onmogelijk te zijn voor PUR. Ze waren toe aan een ERP- en CRM- pakket dat de bedrijfsprocessen kon structureren, zonder de exponentiele groei af te remmen.

Live binnen 100 dagen

SAP werd overwogen, maar viel af omdat het te rigide voor ze was. NetSuite bleek wel het schaalbare cloud-pakket te zijn waar ze naar zochten. Dankzij de SuiteSuccess implementatie-aanpak wisten ze de applicatie binnen 100 dagen live te krijgen. Met vele voor-geconfigureerde functionaliteiten, bedrijfsprocessen, rollen binnen het bedrijf, gebruikersinterfaces en standaard KPI’s werd het systeem snel eigen gemaakt.

Winstpunten van werken met NetSuite voor PUR

  • NetSuite is makkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten en gebruikers naar gelang de groei en wensen van PUR.
  • Het is een geïntegreerd platform dat boekhouding, productie, voorraad en klantdata naadloos combineert. Bijzonder belangrijk voor een bedrijf dat een zware focus legt op klantloyaliteit.
  • PUR heeft complete traceability van producten in haar magazijn bewerkstelligt.
  • De geïntegreerde ERP- en CRM-functionaliteiten maken gebruik van dezelfde stamdata, waardoor er perfect inzicht ontstaat in het klantserviceniveau en de prestaties van de verkoopstrategie.
  • Dankzij de NetSuite OneWorld optie kunnen ze transacties uitvoeren met meerdere valuta.