NetSuite en

The PUR Company

Kauwgomfabrikant binnen 100 dagen live met NetSuite, dankzij SuiteSuccess methodologie

Razendsnelle NetSuite implementatie dankzij de SuiteSucces project-aanpak

Kauwgumfabrikant PUR verovert in rap tempo de markt met haar aspartaam-vrije natuurlijk gezoete producten. Gestructureerd blijven werken tijdens deze groei-explosie met IT-ondersteuning vanuit Quickbooks en Excel-sheets bleek onmogelijk te zijn voor PUR. Ze waren toe aan een ERP- en CRM- pakket dat de bedrijfsprocessen kon structureren, zonder de exponentiele groei af te remmen.

Live binnen 100 dagen

SAP werd overwogen, maar viel af omdat het te rigide voor ze was. NetSuite bleek wel het schaalbare cloud-pakket te zijn waar ze naar zochten. Dankzij de SuiteSuccess implementatie-aanpak wisten ze de applicatie binnen 100 dagen live te krijgen. Met vele voor-geconfigureerde functionaliteiten, bedrijfsprocessen, rollen binnen het bedrijf, gebruikersinterfaces en standaard KPI’s werd het systeem snel eigen gemaakt.

Winstpunten van werken met NetSuite voor PUR

  • NetSuite is makkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten en gebruikers naar gelang de groei en wensen van PUR.
  • Het is een geïntegreerd platform dat boekhouding, productie, voorraad en klantdata naadloos combineert. Bijzonder belangrijk voor een bedrijf dat een zware focus legt op klantloyaliteit.
  • PUR heeft complete traceability van producten in haar magazijn bewerkstelligt.
  • De geïntegreerde ERP- en CRM-functionaliteiten maken gebruik van dezelfde stamdata, waardoor er perfect inzicht ontstaat in het klantserviceniveau en de prestaties van de verkoopstrategie.
  • Dankzij de NetSuite OneWorld optie kunnen ze transacties uitvoeren met meerdere valuta.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

13 + 3 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatisch upgrades vanuit de cloud:

nooit meer dure her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en zijn een automatisch onderdeel van het upgradeproces

Werk naadloos over grenzen heen:

Consolideren en besturen vanuit een centrale applicatie en database

Totale oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX in plaats van CAPEX:

Zonder investeringen in vergunningen

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.