Oracle NetSuite is bekroond met de Global ERP-Company of the Year Award. NetSuite is een geïntegreerde cloud oplossing die bedrijven helpt om kernprocessen te vereenvoudigen, productiviteit te verbeteren, inzichten te vergroten en te groeien.

Artifical Intelligentie (AI)

Het leiderschap van NetSuite in cloud ERP blijkt uit hun meer dan 37.000 klanten in diverse sectoren. Bovendien hanteert het bedrijf een baanbrekende benadering bij het gebruik van artificial intelligence (AI), waardoor het opvalt op de markt. Door gebruik te maken van de geavanceerde supercluster-technologie van Oracle Cloud Infrastructure, biedt NetSuite krachtige AI-mogelijkheden die bruikbare inzichten opleveren en de snelheid en nauwkeurigheid van bedrijfsprocessen verhogen. Door generatieve AI-mogelijkheden over het hele pakket in te bedden, stelt NetSuite wereldwijde organisaties in staat om de productiviteit te maximaliseren en geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van realtime inzichten.

Automatische upgrades

Met NetSuite worden upgrades naadloos geleverd, zodat klanten altijd de nieuwste versie van de software gebruiken. Bovendien verbetert het uitgebreide partner- en professionele services-ecosysteem van het bedrijf aanzienlijk de klantervaring, waardoor bedrijven de waarde van hun investering in NetSuite kunnen optimaliseren.

Learning Lab

“Kansen voor AI zijn onder meer automatisering (gegevensinvoer, financiële analyse en voorraadbeheer), bruikbare inzichten (betere besluitvorming met behulp van realtime inzichten en voorspellingen over klanten en concurrenten), mensachtige interactie (integratie van machine learning (ML) en natuurlijke taalverwerking) en anomaliedetectie (verbeterde beveiliging en detectie van onverwachte patronen). NetSuite heeft momenteel al deze elementen in zijn product suite. AI is ingebed in bedrijfsprocessen binnen NetSuite en is ook beschikbaar in de vorm van assistenten en adviseurs,” zei Sankara Narayanan, Industry Director bij Frost & Sullivan.

Om de groeiende nieuwsgierigheid van zijn klanten over AI en de bedrijfsimplicaties aan te pakken, maakt NetSuite gebruik van zijn Learning Lab-evenementen om klanten en eindgebruikers hands-on training en deskundige begeleiding te bieden over hoe ze AI en automatisering effectief kunnen integreren in hun activiteiten. Met deze unieke aanpak garandeert NetSuite dat klanten de kennis en vaardigheden hebben om optimaal gebruik te maken van AI-mogelijkheden binnen hun bedrijven en contact te leggen met gelijkgestemde innovators.

Focus op innovatie

De voortdurende focus van NetSuite op innovatie en klanten heeft ervoor gezorgd dat het opvalt in de cloud ERP-markt, en het blijft meer functies leveren dan de meeste van zijn concurrenten, waarvan de oplossingen minder capabel zijn dan die van het systeem van NetSuite.

Elk jaar reikt Frost & Sullivan de Company of the Year award uit aan de organisatie die uitblinkt op het gebied van groeistrategie en -implementatie in haar vakgebied. De award erkent een hoge mate van innovatie met producten en technologieën, en het resulterende leiderschap op het gebied van klantwaarde en marktpenetratie.

Lees het volledige rapport hier.

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.