FoodQloud | NetSuite Event

Tijdens dit event kom te weten hoe NetSuite jouw handels organisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Samen met onze partner NetSuite organiseren wij een inspirerend en informatief event op dinsdag 2 juli. Speciaal voor alle beslissers in de Trading industrie focussen we deze middag op hoe NetSuite jouw business naar een hoger niveau kan tillen. Ontdek alle trade-specifieke ERP functionaliteiten en laat je inspireren door onze customer succes story.

Leer meer over Trade ERP software

NetSuite FoodQloud is de perfecte volgende stap in de automatiseringsstrategie van food handelaren. Het biedt uitgebreide standaard ERP software functionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing en lichte productie (zoals ompakken en sorteren). We belichten ook de trade-specifieke ERP-functionaliteiten. Daarnaast vertellen we je aan de hand van het verhaal van een van onze klanten, hoe deze succesvolle oplossing eruit kan zien in de praktijk.

Datum
Dinsdag 2 juli 14.00 – 16.00

Doelgroep
Beslissers in de trading sector

Locatie
Oracle – Hertogswetering 163-167, Utrecht

 

Tijdens dit NetSuite event kom je meer te weten over NetSuite als ERP, CMS en WMS oplossing voor jouw business. De focus ligt op AGF traders maar ook andere producten.

KLANT CASE
INSPIRATIE

Raak geïnspireerd door de effectieve NetSuite oplossing bij een van onze klanten. Door middel van een verhaal uit de praktijk leer je hoe NetSuite de ambities van hun business heeft waar kunnen maken.

 

DEMO
KENNIS OPDOEN

Tijdens een demo die specifiek ingaat op de trade-functionaliteiten van NetSuite delen onze NetSuite consultants delen hun tips, tricks en expertise. Stel je vragen aan hen en ontdek hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan jouw business.

 

 

TRENDS
VOLG DE MARKT

We geven je een overview van trends die spelen in de markt.  Ook updaten we je over hoe onze Trade-specifieke SuiteApps als aanvulling op de standaard NetSuite functionaliteiten jouw bedrijf kunnen helpen de volgende stap te zetten.

 


INSCHRIJVEN

Meld je nu aan voor het event en ontdek:

  • Wat er op dit moment speelt in de trade sector / voedingsindustrie.
  • Hoe de NetSuite ERP oplossing heeft gezorgd voor groot succes bij een van onze klanten.
  • De voordelen van de trade-specifieke SuiteApps van FoodQloud en hoe deze jouw bedrijf helpen schalen.