NetSuite en

DYLA LLC

Twee bedrijven managen vanuit één ERP-applicatie? Geen probleem voor NetSuite.

Twee afzonderlijke bedrijven managen binnen één ERP-applicatie

Dyla LLC is het bedrijf achter de natuurlijke drankjes Stur water en Forto ready-to-drink koffies. Forto groeit qua marktaandeel vooral op vliegvelden en openbare gelegenheden en Stur heeft enkele grote retailers aan zich weten te binden. Het managen van deze twee afzonderlijke bedrijven binnen hun Quickbooks-applicatie bleek onmogelijk te zijn voor Dyla LLC. Het operationele team van Dyla was meer dan de helft van haar tijd kwijt aan het synchroniseren van voorraden, orders en klantinformatie middels spreadsheets. Daarnaast moesten alle EDI-transacties handmatig in het systeem worden ingevoerd. Door deze inefficiënte manier van werken kon er te weinig tijd worden besteed aan wat echt belangrijk voor Dyla is; klantcontacten.

Overtuigd door het gebruiksgemak, de maatwerkmogelijkheden en de kracht van het cloud-platform koos Dyla voor NetSuite als vervanger voor Quickbooks. Dankzij de NetSuite SuiteSucces implementatie methodologie wist Dyla in slechts 90 dagen live te gaan. Binnen de NetSuite applicatie managen ze nu 117 SKU’s verdeeld over twee bedrijven, een distributie HUB, alle private label producenten die de producten aanleveren en tienduizenden klanten. Dyla heeft nu geen omkijken meer naar de back-end van de organisatie en kan alle focus leggen op de commerciële activiteiten. Hierdoor weten ze nu al 2 jaar op rij met meer dan 500% te groeien.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

9 + 14 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

 

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatisch upgrades vanuit de cloud:

nooit meer dure her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en zijn een automatisch onderdeel van het upgradeproces

Werk naadloos over grenzen heen:

Consolideren en besturen vanuit een centrale applicatie en database

Totale oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX in plaats van CAPEX:

Zonder investeringen in vergunningen

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.