FoodQloud kondigde vandaag aan dat het de samenwerking aangaat met RF-SMART om haar NetSuite propositie voor voedingsmiddelenbedrijven verder uit te breiden. NetSuite biedt een modulair platform, waarmee eindgebruikers hun applicatie kunnen optimaliseren met gecertificeerde apps, zoals RF-SMART. Deze apps zijn direct in de applicatie te downloaden via de NetSuite ‘Mix en match’ Appstore SuiteApp.com

RF-SMART is specifiek voor NetSuite ontwikkeld binnen de originele code (een native app). De app is ontwikkeld op basis van 25 jaar aan best-pratices op het gebied van voorraad management bij voedingsmiddelenbedrijven. Deze mobiele scan-oplossing helpt food bedrijven met het optimaliseren van hun supply-chain en het reduceren van manuele handelingen en bijbehorende fouten.

We selecteren alleen de beste NetSuite apps

“Als trusted IT-adviseur selecteren we alleen de beste apps uit de NetSuite Appstore om voor te leggen bij onze klanten. Apps die een echte waarde toevoeging bieden boven op NetSuite en issues tackelen waar food bedrijven dagelijks mee te maken hebben.” zegt Danny Cevaal, Vice President van FoodQloud. “Ambitieuze food ondernemers zoeken altijd manieren om hun productiviteit te verhogen en de kans op fouten in hun supply-chain te verminderen. Door RF-SMART toe te voegen aan je NetSuite applicatie ben je in staat om je pick-routes te optimaliseren, FEFO en FIFO te picken en grip te krijgen op je emballage-stromen.”

Julian Tall, commercieel manager bij RF-SMART voegt hieraan toe: “RF-SMART kijkt er naar uit om met FoodQloud samen te gaan werken. Ze hebben een groot netwerk binnen de Europese voedingsbranche en hun food specifieke kennis helpt ons de applicatie verder door te ontwikkelen.”

Over RF-SMART

Met meer dan 500 NetSuite klanten is RF-SMART is één van de meest gebruikte voorraad management applicaties op de markt. Deze scan-oplossing is specifiek voor NetSuite ontwikkeld binnen de originele code (een native app). Kijk voor meer informatie op rfsmart.com.

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.