Het team van FoodQloud was te gast bij SuiteConnect 2018 in Londen. Dit is het grootste Oracle NetSuite event in Europa voor NetSuite partners, klanten, prospects en de pers. Centraal in deze editie stond de release van NetSuite 18.2 en de functionele & technologische roadmap van NetSuite voor de toekomst. Meer dan 900 gasten kwamen samen om de Key-Note sessie van o.a. Jim McGeever (Executive Vice President, Oracle NetSuite) en Nicky Tozer (Vice President, EMEA, Oracle NetSuite) en verschillende break-out sessies bij te wonen.

We hebben een korte video-compilatie gemaakt om u een beeld van het event te geven:

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.