FoodQloud, het op de food industrie gerichte NetSuite-team van Oracle-specialist Quistor Enterprises, trekt per direct in het Delta Agrifood Business (DAB) kantoor aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. Het voormalige ‘Suikerlab’ is volledig opgeknapt en biedt nu als bedrijfsverzamelgebouw kantoorruimtes voor bedrijven die actief zijn binnen de voedingsmiddelenbranche. De keuze voor het DAB was snel gemaakt volgens Anton Goosen, partner bij Quistor: “Het Suikerlab heeft een rijke historie binnen de regionale food branche en is gewoon een prachtige locatie. Toen ik over dit project hoorde, was ik gelijk enthousiast. Wij opereren op het snijvlak van zeer moderne automatisering en ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenbranche. Het DAB huisvest en verbindt vele organisaties die de toekomst van de food branche vormgeven, en daar horen wij graag bij.”

Ondanks dat FoodQloud wereldwijd opereert met medewerkers in Malaga en Praag, gaat het grootste gedeelte vanuit de DAB-locatie in Bergen op Zoom aan de slag. Goosen: “Wij hebben Bergse roots en daarom sluiten we graag aan bij lokale initiatieven. Het DAB is daar een perfect voorbeeld van.” Ook DAB is enthousiast over het nieuwe partnership met FoodQloud. Peter Berben, Programmamanager Agrofood bij Gemeente Bergen op Zoom: “DAB is een innovatie- en expertisecentrum op het gebied van agrofood. Het is daarom heel bijzonder dat een IT-bedrijf zich bij ons aansluit. Maar juist omdat FoodQloud zich inzet voor bedrijven in de foodbranche, is deze samenwerking ideaal. Daarnaast heeft DAB ook de ambitie om een ontmoetingsplek voor partners te faciliteren. Op die manier kunnen DAB en haar partners bijdragen aan de innovatie, ontwikkeling en opleiding in de regionale agrofoodsector.”

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.