Grip op productieprocessen, inzicht in kosten en marges en een optimale inzet van mensen en machines.

Op 7 april tonen we tijdens een webinar hoe NetSuite FoodQloud uw food productiebedrijf verder kan laten groeien. NetSuite FoodQloud is de perfecte volgende stap in de automatiseringsstrategie van food producenten. Het biedt uitgebreide standaard multi-site functionaliteit voor boekhouding, inkoop, verkoop, logistiek, voorraad, kwaliteit, marketing, CRM en productie.


Complete ondersteuning van planning, productie-orders en werkvloer-integratie tot aan het afboeken van materialen. FoodQloud biedt complete ondersteuning voor je productieproces, van planning tot uitvoering, zelfs over meerdere locaties. Zo krijg je grip op de productieprocessen, inzicht in de kosten en marges en een optimale inzet van uw mensen en machines.

 

PROGRAMMA WEBINAR NETSUITE FOODQLOUD PRODUCTIE

 

7 april van 10.30 uur tm 11.30 uur

 

 • Kennismaking met Quistor, FoodQloud en NetSuite
 • NetSuite ERP en CRM look & feel demo
 • Grafische productieplanning, supply chain management en productdatabeheer over meerdere vestigingen heen
 • Prognoses
 • Productie orders (incl. beheer)
 • Emballage management
 • Product specificaties (ingrediënten declaratie)
 • QA & QC
 • Track & trace
 • Voorraadbeheer en WMS
 • Inter-company boekhouding en consolidatie

Schrijf u in door onderstaand formulier in te vullen.

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.