Is uw brouwerij toe aan de volgende stap? Eindelijk alle processen integreren en stroomlijnen met slechts een applicatie? ERP, CRM en WMS binnen dezelfde suite. Volledig in de cloud met automatische upgrades. Weg met die papieren lijstjes, urenlang data overtypen, handmatige tellingen en losse applicaties die niet of slecht met elkaar communiceren. NetSuite + Crafted ERP maakt het mogelijk.

KENNISMAKEN MET NETSUITE + CRAFTED ERP

Solution architect Stephan van Rooijen maakt graag tijd voor u vrij om een persoonlijke rondleiding door NetSuite + Crafted ERP te verzorgen. Zo kunt u op een gewenst moment rustig kennismaken met de applicatie en al uw vragen stellen. Met zijn ervaring en expertise kan Stephan snel de vertaalslag maken naar uw situatie, waardoor uw persoonlijke demo nog relevanter wordt. Standaard hanteren we onderstaaand script, maar aanvullingen en verzoeken zijn welkom.

  1. Korte intro van NetSuite partner FoodQloud en het product NetSuite + Crafted ERP
  2. Hoe werkt het netSuite platform? Look en feel tour
  3. Multi-site boekhouding en planning (incl. EMCS)
  4. Inkoop en verkoop
  5. Productie (liquid productie, tanks, voorraad, brouwen, verpakken en barrel-aging)
  6. Voorraad management (incl. leeggoed beheer en WMS)
  7. Kwaliteitsmanagement (QA en QC, lab testing)
  8. Product specificaties (ingredientendeclaratie)
  9. Succesvol snel live: projectmethodologie

VRAAG UW PERSOONLIJKE DEMO AAN

En ervaar waarom onderstaande bedrijven reeds kozen voor het meest moderen bedrijfsplatform in de drankenbranche. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op om de demo in te plannen.

Please register for the Webinar by filling out this registration form:

 

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.