Begin maart mochten we drie nieuwe senior ERP consultants verwelkomen in het FoodQloud team. Paul van Vliet, Detmer Swarts en Leon Xhofleer zijn toegevoegd aan het projectteam. Met het aantrekken van deze ervaren krachten kan FoodQloud goed inspelen op het snel toenemende aantal NetSuite klantprojecten in de voedingsbranche. We wensen Paul, Detmer en Leon veel succes en plezier in hun nieuwe rol.

Heb je zelf interesse in een consultancy rol binnen het FoodQloud team? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Jouw privacy is voor ons van groot belang

Wil je op dit bericht reageren? Leuk! Je moet weten dat wij uiterst voorzichtig omgaan met je data. Daarom worden de gegevens die je invult, versleuteld verzonden. Ook gebruiken wij de data die je hebt ingevuld alleen voor dit doel. Hier vind je ons Privacy Statement.