NetSuite

food apps

Optimaliseer je NetSuite applicatie met de door FoodQloud geselecteerde partners en apps die grote waarde toevoegen voor food bedrijven.

Maak je NetSuite oplossing op maat met apps

NetSuite is een generieke cloud applicatie die aangevuld kan worden met apps om aan de specifieke wensen van een branche, bedrijf of eindgebruiker te voldoen. Er zijn honderden NetSuite gecertificeerde apps beschikbaar in de officiële NetSuite SuiteApp-store. Deze apps worden door NetSuite en haar partners ontwikkeld.

Quistor FoodQloud ontwikkeld zelf food specifieke apps voor NetSuite en werkt nauw samen met voorkeurspartners om specifieke vereisten te tackelen. Op deze webpage treft u een overzicht van de apps en partners waarmee FoodQloud nog meer toegevoegde waarde voor u kan bieden.

Prefered FoodQloud apps, add-ons en partners

 

  •   Dynamic Formula (ERP Experts)
  •   RF-solutions (RF-Smart)
  •   Advanced WMS (Waerlinx)
  •   Crafted ERP (Doozy Solutions)
  •   EDI (B2B Gateway)
  •   SuiteCommerce webshops (Logitail)
  •   Scan & Capture (Fast Four)

FoodQloud preferred NetSuite apps en add-ons

Pas je NetSuite software aan jouw specifieke food eisen aan

 

Dynamic Formula

Speciaal voor food bedrijven waarbij receptuur (en blending) centraal staat in het productieproces biedt Quistor FoodQloud de NetSuite app Dynamic Formula aan. Deze door ERP Experts UK ontwikkelde app maakt het mogelijk productieordercomponenten en – hoeveelheden te genereren op basis van de kwalitatieve data van de grondstoffen.

RF-Smart

Integreer eenvoudig een brede selectie RF-oplossingen in je NetSuite applicatie

Waerlinx WMS

Waerlinx is een geavanceerde WMS-oplossing die je magazijn soepel, snel en foutloos laat opereren. De applicatie biedt veeleisende food bedrijven een grote set aanvullende functionaliteiten, die niet beschikbaar zijn in de basis-oplossing NetSuite WMS Lite.

B2B Gateway EDI

B2B Gateway is een cloud EDI-oplossing die volledig geïntegreerd is in NetSuite. Gebruikers hoeven nooit meer data over te typen als ze elektronisch zakelijke documenten uitwisselen met hun partners. Zo kun je sneller samenwerken binnen de keten zonder fouten te maken.

Fast Four Scan & Capture

Met de Scan & Capture app van Fast Four verwerk je makkelijker binnenkomende facturen zonder je NetSuite account te hoeven te verlaten.

Crafted ERP

Complete bedrijfssoftware suite in de cloud voor brouwerijen, wijnproducenten en distilleerderijen. Ontworpen door ervaren branche specialisten en ontwikkeld op het Oracle NetSuite platsform. Crafted ERP stroomlijnt en automatiseert veel complexe taken en processen die je bij brouwerijen, wijnproducenten en distilleerderijen tegenkomt.

Logitail SuiteCommerce

SuiteCommerce webshops zijn volledig geïntegreerd met NetSuite CRM en ERP. Deze uitbreiding verhoogt de klantbeleving en helpt je sneller zaken te doen met je partners. Onze webshop partner Logitail is de SuiteCommerce specialist van West-Europa en hun consultants hebvben vergaande kennis van E-Commerce.

NetSuite food klanten

Veel groeiende food bedrijven wereldwijd maken gebruik van NetSuite om hun ambities te faciliteren. Hun ervaringen delen ze in onderstaande customer cases.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Een opmerking? Behoefte aan meer informatie? Interesse in een demo van FoodQloud? Wij voorzien jou graag van een op maat gesneden antwoord. Vul onderstaand formulier in. Wij proberen binnen een werkdag contact met je op te nemen.

12 + 1 =

NB: Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.

Automatische upgrades vanuit de cloud: 

Nooit meer kostbare her-implementaties

Maatwerk en interfaces zijn eenvoudig te realiseren

en gaan automatisch in het upgrade-proces mee

Opereer makkelijk over landen heen: 

Consolideer en manage vanuit één applicatie en database

Totaal oplossing:

ERP, CRM, HRM aen zelfs E-Commerce & POS

OPEX versus CAPEX:

geen grote investeringen vooraf in licenties