Food

Productie

Grip op  productieprocessen, inzicht in kosten en marges en een optimale inzet van mensen en machines.

Complete ondersteuning van planning, productie-orders en werkvloer-integratie tot aan het afboeken van materialen

Als food producent moet je de flexibiliteit hebben om in te kunnen spelen op de trends en de vraag uit de markt. Marges staan onder druk en toch moet je blijven innoveren. Het optimaal afstemmen van dat spanningsveld is essentieel om te blijven groeien. Jouw ondernemers ervaring binnen food productie i.c.m. de functionele en technische mogelijkheden van FoodQloud maken het mogelijk.

FoodQloud biedt complete ondersteuning voor je productieproces, van planning tot uitvoering, zelfs over meerdere locaties. Zo krijg je grip op de productieprocessen, inzicht in de kosten en marges en een optimale inzet van uw mensen en machines. Laat die veeleisende klanten maar komen!

Makkelijk productie afstemmen op de klantvraag zonder marges te verliezen

Het productieproces wordt door FoodQloud op de volgende vlakken ondersteunt.

Planning & planbord

Stem vraag automatisch af op aanbod (grondstoffen, machines en mensen). Minimaliseer omsteltijden en optimaliseer je voorraad.

Supply chain management

Stuur externe productie centraal aan en  monitor de voortgang. Krijg grip op je supply chain.
Z

Kwaliteitscontrole

Definieer controleprocessen – en routines (incl. goedgekeurd/afgekeurd criteria). Verzamel resultaten en monitor de kwaliteit per batch in real-time.

Werkvloer automatisering

Krijg real-time updates vanaf de werkvloer via MES-output, de interactieve tablet app en traditionele barcode-scanning.
i

Productie order beheer

Maak nieuwe productie orders aan, geef ze vrij en monitor de voortgang vanuit FoodSuite.
i

Op voorraad en op order produceren (incl. prognoses en private label)

Stem capaciteit op de klantvraag af of juist andersom. Produceer strategisch vooruit op basis van automatisch gegenereerde prognoses (incl. blanco productie orders) of juist op basis van gerichte private label opdrachten. NetSuite kan alle vormen aan.

Productdata beheer

Manage al je productdata vanaf één centrale locatie. Minder onnodige handelingen met kans op fouten en sneller nieuwe producten in de markt.

Verkoop order beheer

Neem opdrachten met zekerheid aan en verzeker jezelf van het aanbieden van het juiste product, voor de juiste prijs, vanaf de juiste productielocatie.

SSCC labels

Lever je aan de retail? Dan zijn SSCC-labels onmisbaar. Met een SSCC-code ken je een uniek nummer toe aan een ladingdrager, zoals een pallet of doos ter identificatie. Zo kunnen afnemers en leveranciers efficiënter communiceren en is tracering in het geval van een recall eenvoudiger.  NetSuite kan automatisch labels genereren en printen voor de toegekende SSCC-codes
 

NetSuite food referenties

 

Steeds meer voedingsmiddelenbedrijf kiezen voor cloud bedrijfssoftware van NetSuite. Onderstaande bedrijven gingen u voor.

Kies voor FoodQloud

Omdat alleen een 100% oplossing goed genoeg is.